Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kan ikk få topstykke af
#1
Hej har brug for hjælp, Til a få a vide hva jeg kan gøre for a få mit topstykke af.
For kan ikk få boltene løs, Og de begynder a gå i stykker. Nogen der ved hvad man kan gøre??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
En topnøgle, og nogle gode overarme Smil så burde den være til at få af Smil ( hva bruger du til at afmontere boltene med ? altså hvis de begynder at blive runde ? )
Vh Jacob.

Keeway f-act er navnet på "mopeden" jeg triller rundt på.
Den blå knallert er skiftet med en blå bil, men knallerten står stadig og hygger sig i garagen :)
106 Rallye.
Svar
#3
Ved ikk lige hva man kalder den, Men i det er sådan et rundt rør og i den ene ende er det størelse 10 og den anden ende er det 11 også er der nogle huller også tager jeg en skruetrækker i og prøver a dreje men der sker intet og de begynder a blive runde mega træls
Svar
#4
bremerdk Skrev:Ved ikk lige hva man kalder den, Men i det er sådan et rundt rør og i den ene ende er det størelse 10 og den anden ende er det 11 også er der nogle huller også tager jeg en skruetrækker i og prøver a dreje men der sker intet og de begynder a blive runde mega træls

Som der er blevet nævnt,så brug topnøgle til de møtrikker. Det du bruger duer ikke til den slags, da de møtrikker sidder godt fast, og som du har erfaret ødelægger du møtrikkerne med den dims du bruger.
Ivecar plus 2023.
Svar
#5
Bare brug noget rustopløser
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ja oki så må jeg se om jeg kan finde det. Smil for kunne ikk finde det tidligere :P. Men må sige har aldrig oplevet noget lignende før den sidder mega godt fast.
Svar
#7
Som nødløsning kan en vandpumpetang agtig noget godt bruges Smil
Svar
#8
Hvis den overhovedet ikke gidder, så tag en elektrisk møtrikspænder, og så få den ud, men den kan måske ødelægge hvis du ikk kan bruge den ordenligt!
Svar


Forum spring: