Søg Garagen Hej Gæst! Register

Skumle svenske planer
#1
Fortvivlethock: En katastrofe er under opsejling for scooter-verdenen - dog stadig kun i planlægningsfasen, men alligevel. Og det er svenskernes skyld!

Citat:Svenskere vil have ny bro til Danmark
30. mar. 2010


[Image: 3231.jpg]

Den svenske regering ønsker en ny fast forbindelse til Danmark. Det står klart, efter at de svenske regeringspartier tirsdag præsenterede en ny udviklingsplan for infrastrukturen i Sverige. Der er lagt op til investeringer for i alt 482 milliarder svenske kroner, og en del af de penge skal måske bruges på en ny bro mellem Helsingør og Helsingborg.

De svenske planer glæder især Helsingørs borgmester:

- Det vil være med til at gøre Øresund til en mere fasttømret og sammenhængende region, siger Johannes Lecht-Nielsen til DR Nyheder.


Mere attraktivt og flere arbejdspladser
En ny bro vil desuden ifølge Johannes Lecht-Nielsen gøre Øresund til et mere attraktivt område at arbejde og bo i:

- Det vil være med til at skabe og rykke flere arbejdspladser, fordi befolkningen får en meget lettere tilgang til begge sider af sundet. Det bliver nemmere at skaffe det, man har behov for, forklarer Helsingørs borgmester.

De svenske politikere peger på en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg som den mest interessante. Men svenskerne har også inviteret den danske regering til at udforske mulighederne.

Hvorfor er dette en katastrofe? Fordi den utvivlsomt vil aflive de sidste færger (som vi kan benytte) og med lige så stor sikkerhed blive udført som motorvejs-bro (som vi ikke kan benytte). Dermed vil det ikke længere være muligt at komme over sundet på knallert - i hvert fald ikke uden at leje en trailer og køre maskinen over med bil. De forkælede cyklister vil naturligvis stadig kunne komme over via togene, men hvis du tror at der vil blive taget hensyn til knallerter i forbindelse med projektet så kender du vore politikere (på begge sider af sundet) meget dårligt.

ÆV Ond
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvad skal du også i Sverige efter!?

Du har værsgo' at blive på Sjælland, som politikerne bag stavnsbåndet har bestemt!

Citat fra en eller andet ikke alt for oplyst politiker:

"En knallert er ikke egnet til andet end lokal trafik.
Brug offentlig transport, hvis du endelig vil rejse mellem landsdelene."

Jeg kan desværre ikke huske navnet, men det var vist en fra regeringspartierne.
Ikke at jeg tror 'Helle-duse-da' vil være bedre. Tværtimod Ond

3-hjulede cykler har jo sværere ved at vælte, når du holder stille, så al 2-hjulet trafik vil sikkert blive forbudt.
Og alt med motor sviner jo. (Ministerbiler naturligvis undtaget :tease: )

Fra en tidligere ministerchauffør har jeg, at de færreste socialkammeratiske ministre hidtil har kunnet måle sig med borgerlige, når det angår høflig omgangstone overfor 'tyendet'. (dvs. ansat personale, 'der bare er der' i kraft af den ophøjede stilling man med rette sidder i.) :blahblah:
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#3
walker1 Skrev:Citat fra en eller andet ikke alt for oplyst politiker:

"En knallert er ikke egnet til andet end lokal trafik.
Brug offentlig transport, hvis du endelig vil rejse mellem landsdelene."

Jeg er overbevist om at vedkommende var udmærket oplyst. Men kunsten at træde mindretals rettigheder under fode af "praktiske/økonomiske hensyn" er en lang og stolt politisk tradition. Hvis vi var flere og bedre organiserede kunne vi demonstrere for vore rettigheder ved at køre i store knallert-korteger over motorvejsbroerne, men eftersom vi er et mindretal - og omtrent lige så forhadte i det store ikke-knallertkørende flertal af befolkning som parkeringsvagter og advokater - har vi ingen chance.

Og jeg er enig i at vores situation ikke ville forbedres ved en politisk venstredrejning. Det ville blot betyde endnu større knæfald for den offentlige transport - og vi har lige så lidt glæde af togbaner og busruter som vi har af motorveje....

:?
Svar


Forum spring: