Søg Garagen Hej Gæst! Register

.. Meget sløj Texas Flash
#1
Hey all ..

Mig og min forlovede købte en meget billig Texas Flash. Problemet er at den er virkelig sløj. Den køre max 18-20 km/t ned af bakke, men bare ikke op igen. Optrækket er meget dødt. Den går fint i tomgang og larmer ikke mere end den skal.

Den er blevet samlet af to scooter. Fik besked på at ventilerne skulle indstilles. Ventilerne indstillede jeg så til 0.1 mm på begge og det hjalp en lille smule, men ikke det store.

Hvad kunne det ellers være galt? Nogen der kunne hjælpe?

På forhånd mange tak.. Smil


P.s. Jeg har ikke så meget forstand på scooter eller keder ikke meget til dem. Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Har du tjekket, at rullerne ikke er slidte, og har den korrekte vægt til dig? Har du tjekket, om remmen er slidt, og har de rette dimensioner? Har du sat et nyt tændrør i?
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Så fik den et nyt tændrør. Tandremmen ser meget fin ud og virker ikke til at være slidt. Problemet er bare at jeg ikke kan komme ind til rullerne, så kan ikke se om de er slidte. Har prøvet at kile en lille gaffelnøgle fast mellem remskivens tænder og motorblokken, men uden held med at få den møtrik løs. =(

Har en scooter meget dårlig trækkraft? Da hvis jeg sidder på den og med benen nede og giver fuld gas, så trækker den meget lidt og kan let holde den uden den køre fra mig. Har det så stadig noget med rullerne at gøre eller er det endnu et problem?

Læste et sted, at hvis rullerne var slidte og ikke slog helt ud, ville man kun midste af topfarten, men optrækken skulle stadig være der. Min har bare intet.


Sorry for de dumme spørgsmål, men er ikke mekaniker eller har forstand på det her, så godt jeg har jer =P

På forhånd mange tak for hjælen.
Svar
#4
Hvis din motor tager mange omdrejninger , men ikke trækker , så er det ved variator-kobling du skal finde fejlen , evt nye ruller , hvis den derimod ikke vil op i omdrejninger når du gir gas og holder den , så er det sikkert justering i karburator/ventiler der er problemet , dog kan meget lette ruller faktisk gøre lidt det samme , slidte stempelringe giver også dårlig træk , men hvor meget har den kørt.
Svar


Forum spring: