Søg Garagen Hej Gæst! Register

PGO Ligero RS 50 starter ikke?
#1
Hejsa.
Har en Pgo Ligero RS50, jeg satte her fornyligt styrskjold på, der skulle så skæres i ledningerne for at det kunne sættes på (både speedo og lys fordi der har været Hot lys på) så jeg tog det gamle bart styr af, satte den nye på hvor gaskablet er for kort så gassen bliver holdt i bund. Og bremserne blev ikke forbundet rigtigt, men da jeg så skulle starte den her for noget tid siden gad den ikke, nogen der har et svar på mit store problem? ER DESPARAT DA DET ER EN GOD SCOOTER!!!!!!!!!!!
Sebastian Pedersen
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
team190 Skrev:hejsa.
har en Pgo Ligero RS50, jeg satte her fornyligt styrskjold på, der skulle så skæres i ledningerne for at det kunne sættes på (både speedo og lys fordi der har været Hot lys på) så jeg tog det gamle bart styr af, satte den nye på hvor gaskablet er for kort så gassen bliver holdt i bund. og bremserne blev ikke forbundet rigtigt, men da jeg så skulle starte den her for noget tid siden gad den ikke, nogen der har et svar på mit store problem. ER DESPARAT DA DET ER EN GOD SCOOTER!!!!!!!!!!!
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Og så lige ret den overskrift også, den siger intet om hvad problemet er, Hjælp kan vi ikke bruge til noget Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#4
Sådan tredje gang lykkens gang Smil
Sebastian Pedersen
Svar


Forum spring: