Søg Garagen Hej Gæst! Register

Chopper Knallert
#1
Hej, nu bliver jeg snart 16 år og jeg skal have mig en c hopper knallert men hvilken en skal jeg vælge, og der er ligemeget om det er kineser.
skriv de bedste c hopper knallerter der er og så hvor de kan bestilles
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Der er da i hvert fald Kinroad som både er choppet og kinesisk. Den er tilsyneladende på tilbud for tiden til 7500,- her. inklusive en gearing og en ubegrænset CDI (som du får brug for hvis du en dag ikke længere vil nøjes med at køre 30 km/t).

[Image: 3227.jpg]


Der er også Regal Raptor som du for eksempel kan se her og køre hjem på hvis du lægger lidt over 8 tusindlapper på disken.

[Image: 3229.jpg]


Den helt ultimative chopper - der har så høj cool-faktor at man risikerer bøde for at køre uden spejlede Raybans på den - er naturligvis en Fantic, men sådan een får du nok ikke sådan lige fat i...

[Image: 3228.jpg]


8)
Svar
#3
skriv lige alle de knallert c hoppere i kender
Svar
#4
bigdadmomma Skrev:skriv lige alle de knallert c hoppere i kender
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
Runnerdude Skrev:Den helt ultimative chopper - der har så høj cool-faktor at man risikerer bøde for at køre uden spejlede Raybans på den - er naturligvis en Fantic, men sådan een får du nok ikke sådan lige fat i...

[Image: 3228.jpg]


8)

Den sidste pris jeg så (i DBA) var 26.500 kr for en ikke 100% original. Den manglede ryglænet og fiskehaleudstødningen.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
bigdadmomma Skrev:Skriv lige alle de knallert choppere i kender.

Så vidt jeg ved er der ikke andet at vælge imellem på det danske marked. Det ideelle ville være at bygge den selv, men vore lamme regler her i landet tillader ikke meget på den front. Så hvis du er virkelig opsat på chopper-stilen må du desværre vente til du bliver 18...

8)
Svar
#7
50cc4ever Skrev:Den sidste pris jeg så (i DBA) var 26.500 kr for en ikke 100% original. Den manglede ryglænet og fiskehaleudstødningen.

Ja, gode originale eksemplarer går for sindsygt høje priser. Den er rigtig blevet kult. Hvis dog bare man havde købt et par stykker dengang de var ude i butikkerne for lidt over 3000,- og gemt dem - de ville nok have været omkring 50.000,- værd idag. Den kørte faktisk også ret godt. To af mine venner havde dem og den eneste grund til at de ikke kunne følge med os på japaner-knallerterne i topfart var den opretsiddende kørestilling - der var masser af riv i motoren og den kunne også holde til at blive tunet (eller rettere, boret, hakket og planet som man sagde dengang :wink: )
Svar
#8
Runnerdude Skrev:Ja, gode originale eksemplarer går for sindsygt høje priser. Den er rigtig blevet kult. Hvis dog bare man havde købt et par stykker dengang de var ude i butikkerne for lidt over 3000,- og gemt dem - de ville nok have været omkring 50.000,- værd idag. Den kørte faktisk også ret godt. To af mine venner havde dem og den eneste grund til at de ikke kunne følge med os på japaner-knallerterne i topfart var den opretsiddende kørestilling - der var masser af riv i motoren og den kunne også holde til at blive tunet (eller rettere, boret, hakket og planet som man sagde dengang :wink: )

Mener de kostede 4700 kr dengang Blink med øjet, men ja de vakte opsigt dengang i 70'erne, og jeg havde kun råd til en Puch 3gear eller VZ'er Grin.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#9
50cc4ever Skrev:Mener de kostede 4700 kr dengang ....

Fortvivlethock: Var den virkelig så dyr? Jeg mener at jeg gav 3400,- for min 4-gears Yamaha og den blev ellers regnet som lidt af en luxus maskine. Måske kan vi få mtk til at kigge i sin bedstefars gamle MC Revy fra dengang - så vidt jeg husker havde den alle knallerterne med....

8)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Runnerdude Skrev:Fortvivlethock: Var den virkelig så dyr? Jeg mener at jeg gav 3400,- for min 4-gears Yamaha og den blev ellers regnet som lidt af en luxus maskine. Måske kan vi få mtk til at kigge i sin bedstefars gamle MC Revy fra dengang - så vidt jeg husker havde den alle knallerterne med....

8)

Jeg vil gerne prøve at se om jeg kan finde den i dem, men jeg ved ikke hvornår det bliver.

Hvad hedder den og hvornår er den fra?
Kawasaki KLE 650 Versys 2010
Svar
#11
Den hed bare Fantic Chopper og kunne i hvert fald fås fra 1975 og et par år frem, så vidt jeg husker. Du kan se et perfekt eksemplar her.

Selv om den så poppet ud var det ægte italiensk kvalitet hele vejen igennem. Firmaet Fantic Motor findes i øvrigt stadigvæk og laver stadig både knallerter og espresso maskiner. Dog kan ingen af delene købes i Danmark.

8)
Svar
#12
mtk Skrev:Jeg vil gerne prøve at se om jeg kan finde den i dem, men jeg ved ikke hvornår det bliver.

Hvad hedder den og hvornår er den fra?

Fantic Chopper og den kom vist til DK i 1972 eller 74.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar


Forum spring: