Søg Garagen Hej Gæst! Register

tilbud på Giantco sprint 5000kr
#1
http://www.thansen.dk/product.asp?c=3634...2076551091

For folk som skal ha ny Giantco, så jar Thansen tilbud
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Grin Normalt er jeg ikke den vilde T. Hansen groupie for at sige det mildt, men dette er et rigtig godt tilbud. Prisen er nu nede i niveau med de absolut bundskrabende billigkinesere som sælges fra garageforretninger og mystiske on-line butikker, men kvaliteten på Sprinten er lige et par klasser højere. Dertil har man så en ret god sikkerhed for at T. Hansen ikke bare lukker og forsvinder lige pludseligt inden garantien udløber.

Så længe dette tilbud kører er Giantco Sprint efter min mening markedets billigste seriøse scooter. Det er ikke noget som jeg personligt kunne klare mig med, men de som leder efter et kosteffektivt transportmiddel til sommeren og ikke stiller større krav end en Giantco kan opfylde bør smutte ned i banken efter fem af de store asap og skynde sig ud til T. Hansen inden de fortryder. Der er i øvrigt samme tilbud på 45'eren.

[Image: 3222.jpg]
Svar
#3
En skam sådan et tilbud ikke kommer hos PGO Grin.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#4
50cc4ever Skrev:En skam sådan et tilbud ikke kommer hos PGO Grin.

Det kan da komme. Det er ikke kun T. Hansen der ka' det der med gode tilbud. For nogle år siden havde Peugeot det bedste scooter-tilbud jeg endnu har set - I omkring 6 måneder var Elystar reduceret fra 20.000 kr til 14.000 kr. Den dag idag kan jeg stadig undre mig over at de tilsyneladende ikke gik som varmt brød. I scooter City stod denne ultimative flyder-scooter til 500,- under en T. Rex!

Men 14.000 kr er selvfølgelig ikke et beløb de fleste sådan lige kan hive op ad foret når de ser et godt tilbud....

8)
Svar
#5
Runnerdude Skrev:Det kan da komme. Det er ikke kun T. Hansen der ka' det der med gode tilbud. For nogle år siden havde Peugeot det bedste scooter-tilbud jeg endnu har set - I omkring 6 måneder var Elystar reduceret fra 20.000 kr til 14.000 kr. Den dag idag kan jeg stadig undre mig over at de tilsyneladende ikke gik som varmt brød. I scooter City stod denne ultimative flyder-scooter til 500,- under en T. Rex!

Men 14.000 kr er selvfølgelig ikke et beløb de fleste sådan lige kan hive op ad foret når de ser et godt tilbud....

8)

Hvis det er udgaven med indsprøjtning, så forstår jeg det godt. For det var/er da det værste lort, de har lavet på den model. Ikke andet end problemer har jeg læst mig til, både herinde og andre steder. Jeg forstår den dag idag heller ikke, hvorfor den aldrig kom i en 30'er udgave (med karburator), for så var det den jeg kørte på istedet for Big Smil. Og laveste for en Big, jeg har set er 12.500 kr (den jeg har) Grin.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
50cc4ever Skrev:Hvis det er udgaven med indsprøjtning, så forstår jeg det godt. For det var/er da det værste lort, de har lavet på den model. Ikke andet end problemer har jeg læst mig til, både herinde og andre steder. Jeg forstår den dag idag heller ikke, hvorfor den aldrig kom i en 30'er udgave (med karburator), for så var det den jeg kørte på istedet for Big Smil. Og laveste for en Big, jeg har set er 12.500 kr (den jeg har) Grin.

Det var i hvert fald karburatormodellen jeg så i ScooterCity i København. Om det også gjaldt for indsprøjteren ved jeg ikke lige, men det er rigtigt at sidstnævnte har ry for at krudte af hvis vinden vender - noget som selveste redaktøren vist kan snakke med om. Til gengæld gav Peugeot 3 års garanti på den og skiftede ECU'en uden beregning i denne periode, men derfor er det jo stadig irriterende at maskinen skal på værksted i tide og utide, og efter de 3 år koster det mindst 2000,- pr. gang.

Årsagen til at den aldrig kom som 30'er var nok prisen på de 20.000,- kombineret med det faktum at de 16 årige ikke vil røre den med en ildtang. Og det er jo de 16 årige som driver 30'er markedet....

8)
Svar
#7
Runnerdude Skrev:Årsagen til at den aldrig kom som 30'er var nok prisen på de 20.000,- kombineret med det faktum at de 16 årige ikke vil røre den med en ildtang. Og det er jo de 16 årige som driver 30'er markedet....

8)

Det burde være de voksne, der styrede knallertmarkedet :twisted:
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#8
50cc4ever Skrev:Det burde være de voksne, der styrede knallertmarkedet :twisted:

Det er "penge" der styrer markedet og så snart man flytter hjemmefra og selv skal til at holde køleskabet fyldt er det slut med bare at kunne bruge løs fra bankkontoen hver måned. Så desværre 50cc - der er simpelthen ikke nok salg i os. Det kan med andre ord meget bedre betale sig at reklamere for knallerter på Bubbers Badekar end på Playboy Channel...

:wink:
Svar
#9
Runnerdude Skrev:Det er "penge" der styrer markedet og så snart man flytter hjemmefra og selv skal til at holde køleskabet fyldt er det slut med bare at kunne bruge løs fra bankkontoen hver måned. Så desværre 50cc - der er simpelthen ikke nok salg i os. Det kan med andre ord meget bedre betale sig at reklamere for knallerter på Bubbers Badekar end på Playboy Channel...

:wink:

ÆV Grin
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: