Søg Garagen Hej Gæst! Register

Agility Benzinmåler Problem
#1
Har et problem med min Agility. Lige før nytår kørte jeg ud til en ven og der var måleren lige under stregen mellem den røde og hvide prik. Og der løb den tør (Fik dog noget benzin af dem)
Så idag havde jeg kørt 4-5 kilometer (I det her dejlige vejr! Endelig ingen sne!) og så så jeg måleren var lige imellem den røde og hvide prik. Så ville tanke op, så den ikke løb tør. (Havde dog eller tanket for 54 km. Siden :? ) og der jeg havde fyldt den, var der kun kommet 2 liter i.. Både min far og mig kan slet ikke forstå at benzinmåleren er SÅ dårlig.. for efter min (Ikke så gode, men stadig..) hovedregning burde 5 liter benzin.. Og 35 km på en liter (Er nok ikke 40-45 km på en liter jeg kører lige nu. Er svært at holde den under 25..) Burde give 175 kilometer.. Og så burde måleren da også være mere præcis.. Så den ikke er næsten helt nede i bunden, efter 54 kilometer! :?

Så ville lige spørge, er der andre med en Agility der har et problem med at benzinmåleren måler FULDSTÆNDIG forkert?.. For det her er sgu forvirrende.. Ked af det
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ikke en person der kender det problem? Græder
Svar
#3
Det bedste du nok kan gøre, at fylde tanken helt op og skrive km. ned. Næste gang du fylder op igen, så skriv km. og liter du har fyldt på ned, så kan du regne dit gennemsnit ud pr. liter.
Så ved du hvor mange km. du kan køre uden at "stole" på tankmåleren. (antal km. / liter). Min køre ca. 150 km. pr. 5 liter, altså 30 km/l. ved blandet kørelse.

Her på BS er der også en udmærket anvisning om, hvordan man kan stille måleren i tanken. http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.php?t=487
VGA Versus 4t 2014 (vandkølet)
Svar
#4
Ok, tak Smil
Svar


Forum spring: