Søg Garagen Hej Gæst! Register

"Hængende" starter
#1
Jeg har fået det meget irriterende problem, at min starter hænger på min scooter. I stedet for at tørne, så klikker den! Kan det afhjælpes, eller skal der en ny starter til? På forhånd tak Grin
livet er en seksuelt overført sygdom med dødelig udgang
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Prøv at afmonter starteren og få smurt alle bevægelige dele godt igennem. Kontroler også at muffer ikke er irrede, altså om der er dårlig strømforbindelse, det kunne godt lyde som for lav spænding til starteren, ved nærmere eftertanke, prøv det med strømmen først. Held og lykke.
Hilsen Max
Svar
#3
På min Kineser var det starteren. I starten var det en gang i mellem, og til sidst virkede den slet ikke mere. Jeg afmonterede den, fandt ud af den tilsyneladende var i samme kvalitet som resten af scooteren.

Starter-akslen kørte rundt som sandpapir når jeg drejede den rundt med fingerene. Jeg udskiftede den med en starter fra en T-rex 150ccm, og scooteren har startet siden.

Starteren fra en "PGO T-rex 150" passer næsten. De to huller i starteren til at spænde den fast med, skal slibes lidt ovale for at få de to bolte i.

Det er muligt at du kan adskille den, og rense den som der bliver foreslået.

God fornøjelse


Baotian 125ccm"Kineser" 15.000km

Svar
#4
Takker for svarene. Starteren fungere når den bliver koblet direkte til batteriet. Der er masser af strøm fra batteri til startrelæ, og masser af strøm fra startrelæ til starter, men starter tørner ikke :? Og så rækker min viden ikke længere.... Forstår det simpelthen ikke, jeg havde min elektriker nabo til at måle det hele igennem, og han måtte give tabt. Hmm kina kvalitet giver "spændende" opgaver :wink:
livet er en seksuelt overført sygdom med dødelig udgang
Svar
#5
Jamen så er der nok kun en ting at gøre, byt til nyt. Min svigerfar havde samme problem med han´s honda, og efter megen mas, blev det resultatet, håber ikke det er en Honda du har, da starteren til en sådan er hunde dyr :-(.
Hilsen Max
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hov forøvrigt, har du tjekket startknappen for en evt dårlig forbindelse?.
Hilsen Max
Svar
#7
Så fik jeg ild i svinet igen. Det var ikke starteren den var gal med, men +kablet fra batteri til startrelæ. Der var strøm på det men ikke nok, så det blev klippet, og et nyt monteret Grin Og nu starter den fint, mangler kun nye bremser og en ventil/karburator justering og ny olie så er den flyvende til næste vintersæsson Grin Tak for de mange gode svar på mit spørgsmål
livet er en seksuelt overført sygdom med dødelig udgang
Svar


Forum spring: