Søg Garagen Hej Gæst! Register

Big Max - vand i karburatoren
#1
Jeg har det sidste stykke tid haft problemer med min BM. Den sætter ud og vil ikke rigtig tage gas. Hver gang renser jeg karburatoren hvor der ligger en lille smule vand i bunden af svømmerhuset. Er dette vand nok til at foresage problemet, eller burde spritten tage det med gennem systemet?

Nogle gange hvor den kører uden problemer sætter den ud i samme øjeblik jeg kører gennem en lidt større vandpyt.

Nogen der har et godt svar?

Hilsen
Michael
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
quickmic Skrev:Jeg har det sidste stykke tid haft problemer med min BM. Den sætter ud og vil ikke rigtig tage gas. Hver gang renser jeg karburatoren hvor der ligger en lille smule vand i bunden af svømmerhuset. Er dette vand nok til at foresage problemet, eller burde spritten tage det med gennem systemet?

Nogle gange hvor den kører uden problemer sætter den ud i samme øjeblik jeg kører gennem en lidt større vandpyt.

Nogen der har et godt svar?

Hilsen
Michael


Rens hele benzin systemet, har haft samme problem og min mekaniker rensede hele systemet for 500kr inkl nyt benzin filter Smil
Svar
#3
Det tyder på, at du har et problem med dit luftfilter og/eller filterkasse. Du kører vel ikke med "powerfilter" - vel :? . Karburatorsprit vil ikke kunne nå, at "indkapsle" vand, der suges ind via luftfilteret. Der skal ikke meget vand til, før motoren hakker og hoster, og sætter ud.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
kragen Skrev:Det tyder på, at du har et problem med dit luftfilter og/eller filterkasse. Du kører vel ikke med "powerfilter" - vel :? . Karburatorsprit vil ikke kunne nå, at "indkapsle" vand, der suges ind via luftfilteret. Der skal ikke meget vand til, før motoren hakker og hoster, og sætter ud.

Jeg ved ikke hvad et "powerfilter" er. Kører med det originale luftfilter der lige har fået skiftet skumgummi. Dog er filteret kun sat løst på karburatoren og så spændt fast på chassiet. Jeg bruger ikke spændebåndet på karburatoren da det ikke er til at komme til skruen.

Mener du ikke at problemet er vandet i karburatoren?

Michael
Svar
#5
quickmic Skrev:Jeg ved ikke hvad et "powerfilter" er. Kører med det originale luftfilter der lige har fået skiftet skumgummi. Dog er filteret kun sat løst på karburatoren og så spændt fast på chassiet. Jeg bruger ikke spændebåndet på karburatoren da det ikke er til at komme til skruen.

Mener du ikke at problemet er vandet i karburatoren?

Michael

Problemet er, at du ikke har spændt luftfilteret fast til karburatoren. Så spænd det fast og dit problem er pist væk (forhåbentligt Smil ).
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
50cc4ever Skrev:Problemet er, at du ikke har sændt luftfilteret fast til karburatoren. Så spænd det fast og dit problem er pist væk (forhåbentligt Smil ).

Det vil jeg så STRAKS prøve! 8)

Michael
Svar
#7
Du kan evt bruge en passende lang strips til at sætte det fast med, det holder ganske fint, og er nemt at have med at gøre. Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#8
Hejsa...

For at du nu så et helt sikret mht. dit vand, som meget vel "kun" kommer fra at den ik er tæt i samlingen mellem filter og karburatoren.
Jeg ville også tømme tanken helt og komme frisk benzin i, for hvis du har fået en smule kondensvand i tanken skal du igang med karburatoren igen for vand....

Mvh
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: