Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco sprint kan ikke tage gas
#1
Hej alle sammen

Knægten har fået et problem med hans Giantco Sprint, den vil godt starte, går fint i tomgang, men vil ikke tage gasen, det er lidt som om den drukner når der gives gas.

Jeg skilte karburatoren og rensede den, den så nu ikke ud til at der var nogen problemer med den, og det hjalp da heller ikke.
Ventiler er stillet for under 500 km siden, så jeg er en del på herrens mark Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ventilerne skal stilles til 0,08mm - ikke 0,05mm, som der står i flere manualer. Hvis karburatoren er renset, og der ikke er utætheder i mebranen, kunne det tyde på, at blandingsskruen skal justeres, eller, at der er noget galt med lufttiførslen. Skrue blandingsskruen helt i bund, og herefter 2½ omdrejning ud - det er grundindstillingen. Drej så på skruen (ud eller ind) i nyk på 1/4 omdrejning, sålænge det bevirker, at omdrejningerne stiger. Når de begynder at falde, så drej lidt retur. Tjek, at luftfilteret er rent, og at luftslangen ikke er kommet i klemme, eller er blevet flad nogen steder.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Hvis den hakker meget lige så snart du giver gas, kan det være stelforbindelsen der er knækket/dårlig. Det har jeg været ude for.
Svar
#4
Hej
Min sprint kan også godt have lidt prob. med at tage gassen, men det er p.g.a. kulden. Den skal have lov til at blive varm. Når auto chocker slår fra, så prøver jeg at give lidt gas. Så omkring 1-2 min. før jeg letter.
Scooterture:
Skagen video.
 Mariager Havn video.
Sym Fiddle II 125/160cc årg. 2010
Suzuki Wagon 1,3 aut.gear årg. 2005
Svar


Forum spring: