Søg Garagen Hej Gæst! Register

Reinhardt med på el-cykel bølgen
#1
Så er C. Reinhardt (importøren af PGO, Piaggio, Gilera og Vespa) også hoppet på el-cykel bølgen med en model de kalder "E-Fly". Den ser umiddelbart lovende ud - 250 W motor, 7 indvendige gear, affjedret forgaffel og saddelpind - men de tekniske oplysninger er endnu lidt sparsomme. Batteriet er af typen som sidder i en kassette under bagagebæreren og kan tages af, men der står ikke noget om hvilken type det er eller hvor stor kapacitet. Dog ligger cyklen i den dyre ende med 13.495,- så mon ikke det er rimeligt moderne....

[Image: 3174.jpg]

Man kunne så måske indvende at selve navnet er en smule uheldigt valgt... men måske er det for at huske folk på at det altid er en god ide at køre med cykelhjelm...

:wink:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Citat:hvilken type det er eller hvor stor kapacitet
Der er en henvisning til en PDF fil, med oplysningerne:

http://www.suzuki-mc.dk/media(4620,1030)/catalog.pdf

Her står batteri opgivet til 24V/10A. Rækkevide 30 km ved maximum assist, og 75 km ved minimum assist. Selve cyklen, ser ud til at være af almindelig god kvalitet, med alustel, rustfrie eger osv. Den har monteret en slags cykelcomputer, hvor der også indstilles om assist skal være minimum (eco), medium, eller maximum. Den ser ikke ud til at have gashåndtag. I stedet vælges en af de tre assist niveauer på "cykelcomputeren". Batteriet tager 5 timer at oplade.

Umiddelbart hører elcyklen med blandt de dyere el-cykler. Der findes mange andre gode cykler, i et lidt lavere prisleje, og med sandsynligvis samme kvalitet. Dertil, har mange større batteri (36V/9A), og kan dermed yde omtrent 50% ekstra rækkevide, i forhold til e-fly. Det står intet om, hvorvidt e-fly er dansk designet, og om den er designet til det danske vejr. Der anbefales max. 125 kg. på cyklen - så den er "lige" på grænsen til, at jeg må sætte mig op.

De 125 kg, er dog ganske godt, i forhold til kinesiske el-cykler. De kinesiske, er ofte kun konstrueret til éen person, og det er efter kinaforhold 75 kg. Dette skal tages alvorligt. Scootere, er normalt designet til to personer må side på dem, eller efter "kina" forhold, til ialt 150 kg. læs.
Svar
#3
SPAM lort.

Svar
#4
(27-08-2013, 09:20)barden Skrev: SPAM lort.

Og pist væk.
 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar


Forum spring: