Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp! Det ryger fra min bremsevæskebeholder.
#1
Hejsa.

Jeg har et problem. Når jeg trykker håndbremsen ind ryger det fra den lille beholder vor bremsevæsken er i og jeg kan se at sikring bliver varm begynder at lyse og så springer den. Og jeg kan heller ikke starte med el stater. Hjælp mig hvad kan problemt værer. På forhånd tak
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
stenstrup Skrev:Hejsa.

Jeg har et problem. Når jeg trykker håndbremsen ind ryger det fra den lille beholder vor bremsevæsken er i og jeg kan se at sikring bliver varm begynder at lyse og så springer den. Og jeg kan heller ikke starte med el stater. Hjælp mig hvad kan problemt værer. På forhånd tak

En mere beskrivende overskrift af indholdet i dit indlæg ville være dejligt, end bare "Hjælp" Blink med øjet.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#3
Lyder som om du har overgang i den kontakt der sidder i din forbremse. Den kontakt der slutter når den håndtaget bliver aktiveret så din starter får strøm.

Svar
#4
jeg ikke et hak forstan på det. kan det værer steld det er galt med?. Og den kontakt der bliver snakket om hvor sider den?
Svar
#5
Sikringen burde springe. Har du sat et søm i sikringsholderen?

Der kan være kortslutninger på stop lyset. Stop lys pæren bruger nogle ampere, og hvis forbindelsen er dårlig, kan det måske medføre varme, og at den ryger. Men lyset begrænser trods alt strømmen, så jeg tror der er en kortslutning.

Hvis der er en kortslutning på bremselyset, vil du hellerikke kunne starte med el-starteren. El-starteren kræver, at bremsehåndtaget trykkes ind, og hvis der er en kortslutning, så vil det ikke være muligt.

Hvis fejlen kun er på det ene bremsehåndtag, og du godt kan starte med det andet trykket ind, så kan det måske være kontakten på bremsehåndtaget, som er meget dårlig. Men, det lyder næsten usandsynligt, at der kan afsættes så stor effekt, at den ryger, med mindre at der er er en kortslutning på ledningen til bremselys.

Normalt vil sikringen springe, når der er bremset nogle gange. Kontakten kan også tage skade. Den tåler ikke nødvendigvis så stor strøm, som sikringen er dimmensioneret til.

Hvis fejlen kun er på det ene bremsehåndtag, og bremselys lyser med fuld styrke, så er det sandsynligvis en dårlig forbindelse, for det dårlige bremsehåndtag. Den dårlige forbindelse, er ofte der, hvor det ryger.

Er det derimod en kortslutning, så kan den være svær at finde, da den oftest ikke er hvor det ryger.

Før du bruger det andet bremsehåndtag - så tjek at sikringerne er i orden! Naturligvis, må den ikke være kortsluttet af et søm, og sikringen må ikke være større, end det som angives i scooterens indstruktionsbog. Er det en brugt scooter, kan nogle måske have udskiftet sikringen med en større, fordi at der var tendens til den sprang. Så er det stor sandsynlighed for, at bremsekontakterne er, eller bliver afbrændte.

Så prøv ikke, med det andet bremsehåndtag - der måske stadigt fungerer - før at sikringen er tjekket ikke er for stor, i forhold til det angivne i indstruktionsbogen. Normalt, vil man aldrigt bruge en sikring på over 15A på en scooter. Og som regel, er en 10A sikring rigeligt, så du kan eventuelt sætte en 10A sikring i i stedet, indtil fejlene er fundet.

Bremselyset skulle kunne fungere, med scooteren slukket (dog tænding på).

På nogle scootere, leverer motorens generator strøm, som ikke går igennem sikringen. Så det er mest sikkert, at afprøve når motoren ikke kører. Ellers, leveres måske for stor strøm, hvilket kan ødelægge såvel bremsekontakterne som andre dele.

Så tjek sikringen, og afprøv bremselyset med tænding på, men uden motor startet. Virker det ikke, skal fejlen findes, inden kontakter, ledninger, og andet ødelægges, eller brænder af. En kortslutning, vil kunne ødelægge de fleste elektriske komponenter, såsom spændingsregulator, generator, osv. og induktionen i ledningen, gør at der kan opstå store spændinger, hvis ledningsnettet kortslutes, og kortslutnigen fjernes igen (når du trykker og slipper bremsekontakten). De store spændinger, kan få elektronik, såsom CDI til stå af, og også andet elektronisk udstyr, der måte være tilsluttet, såsom alarm.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
En stor tak for hjælpen
Svar


Forum spring: