Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så kom Raptoren i garage.
#1
Så fik jeg mig taget sammen til at få taget et par billeder af Raptoren. Fortvivlethock:

Venlig hilsen
Erik.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
ser fin ud Smil Men hvorfor har du 3 ?
Svar
#3
Et til hver ben..Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan jeg ligger flere billeder ind under den samme, jeg synes ikke rigtig jeg kan finde noget med tilføjelse af flere filer men jeg kar nok ikke set mig for. :oops:
Svar
#4
Tryk> "Ændre" (eller noget ligende) og så tryk på "Galleri".
Ved ikke om linket virker til dig: http://billig-scooter.dk/garage.php?mode...ry&CID=112

Har slettet de to andre i garagen.
Svar
#5
Erik Skrev:Et til hver ben..Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan jeg ligger flere billeder ind under den samme, jeg synes ikke rigtig jeg kan finde noget med tilføjelse af flere filer men jeg kar nok ikke set mig for. :oops:

Lige en ting? det er da ikke en generation 3, men nok mere en 2'er du har fået dig der ( det kan man se på køleren...)

Men tillykke med den!! den er jo flot

Hilsen Svend Brinch
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Du har jo ret, men der var kun 2 muligheder og ingen af dem var en "generation 2" eller en "2005" model om du vil - så derfor. Jeg kunne godt have fået en generation 3, men jeg kan bare ikke lide tanken på den. Det er ikke utænkelig at jeg kunne finde på at vende køleren og fjerne styrtbøjlen en gang. Nu virker Garagen jo ikke lige i øjeblikket, men jeg mener at have skrevet under billedet hvilken model det er, altså en DD250E-9. Generation 3 hedder DD250E-9B.
Venlig hilsen
Erik.
Svar
#7
Erik Skrev:Du har jo ret, men der var kun 2 muligheder og ingen af dem var en "generation 2" eller en "2005" model om du vil - så derfor. Jeg kunne godt have fået en generation 3, men jeg kan bare ikke lide tanken på den. Det er ikke utænkelig at jeg kunne finde på at vende køleren og fjerne styrtbøjlen en gang. Nu virker Garagen jo ikke lige i øjeblikket, men jeg mener at have skrevet under billedet hvilken model det er, altså en DD250E-9. Generation 3 hedder DD250E-9B.
Venlig hilsen
Erik.

NÅÅÅ ja det er jo rigtig :?

Hilsen Svend Brinch
Svar


Forum spring: