Søg Garagen Hej Gæst! Register

CDI opfører sig underligt
#1
Hej allesammen Smil

Jeg har fået monteret et såkaldt "panserværn/omdrejningsbegrænser" på min scooter. Man ved jo aldrig om politiet måske skulle hoppe på den ;P Det gjorde de ved mine 2 venner Smil

I hvert fald har jeg haft en til at hjælpe med at montere det. Men den opfører sig underligt. Den er sat til en af mine blinklys knapper, da jeg ikke har blinklys på mere alligevel.

Men nogle gange når jeg kommer ud til den, primært hvis den har stået ude i nogle dage eller en nat over bare, så starter jeg den og så er det ligesom om at CDI'en springer nogle tændinger over.

Altså den kører og så slår den fra og til hele tiden. Tror det er CDI da lyset slukker/blinker derefter.

Jeg tror det er fordi at det er noget klyt. Ledningerne er blevet sat sammen med gaffa-tape og isoler-bånd. Ham som hjælper mig må have haft travlt.

Så mistænker en løs forbindelse? Eller at der trænger fugt op? Hvad tror i? Når den ikke laver lort fungerer den egentligt fint, og sænker knallerten i fart (vel og mærke uden at den hoster og sprutter).

Tja, håber i kan hjælpe! Smil

- Anders
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hejsa...

Hvis ik den har drillet før den blev " fuske på " ( politiværn ), er den dem som driller og giver dig problem.

Når det så er sagt giver jeg ik selv meget for det værn, for de er sku ik dummere end som så. Hvis de har mistanke om at den ik er lovlig, kan de godt finde på at tage den ind selvom feltet viser noget andet.
Nu har jeg set dit billed af den og 2 ting som gør, at de evt. vil stoppe dig lige meget hvad er spejle og manglende blinklys.

Mvh
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
#3
Blinklys er ikke påkrævet for en 30'er - men jeg vil nu alligevel give Tempo ret i at det, at det er pillet af, giver anledning til mistanke.
Svar
#4
Teddy Skrev:Blinklys er ikke påkrævet for en 30'er - men jeg vil nu alligevel give Tempo ret i at det, at det er pillet af, giver anledning til mistanke.
De er ikke påkrævet, men så skal han altså også ud med poten, hver gang, han skal dreje :wink: . Hvis de forreste blinklys er afmonterede, skal de bagerste også være det. Dvs., at det ikke er nok, bare at fjerne de bagerste blinklyspærer. Sidder lygterne der endnu, skal de virke, og hvis de bagerste virker, skal de forreste også være monteret og virke :? .
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
Yes. Rækker altid lappen ud hvis der er en bag mig.

Det vækker ikke nødvendigvis meget opsigt. Så længe jeg ikke har knæk udstødning på, power filter, og andet tydeligt synligt tun.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Men tror i det kan være fordi det er klyttet sammen?
Svar
#7
Sikkert nok du bør nok lave det om for ledningerne burde lådes på med en lådekolpe.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#8
Ja og så noget vulkaniserende tape over bagefter..

Eller måske en god samle muf, eller lignende.
Svar
#9
Normalt trækker blinklys knappen til +12V og ikke mod stel.

Panserværnet, sættes på mellem stel og CDI indgangen, og stel kan være afbrudt af en kontakt, så panserværnet aktiveres eller afbrydes.

Den kan altså ikke umiddelbart anvende en blinklys knap, da denne vil skulle laves om, så den trækker mod stel.

Det er svært at spå om, hvad der sker hvis du trækker mod plus. Pulseren kortsluttes ikke, men sættes til plus, og det betyder den måske kan gå i stykker. CDI'en, trækkes mod plus, når der springes tændinger over, og ikke mod stel. Det er svært at forudse resultatet.

Det mest sikre, er at sætte den på, som den skal, og anvende en kontrakt mellem stel og panserværnet, hvis det er det, som panserværnet er lavet til.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
super freak:

Min ven har samme opsætning, Og ved ham virker det upåklageligt. Også sat til blinklys.

Men det er interessant det du siger. Dog er den chrome knap lidt mistænkeligt, skal self placeres godt. Synes dog det var meget praktisk på den her måde.
Svar


Forum spring: