Søg Garagen Hej Gæst! Register

Daxshop bøvl
#1
Nogen der har haft bøvl med Sælgeren hos http://www.daxshop.dk. Jeg har bestilt nogle søger blade hos ham den 25.Januar. Og jeg har stædigvæk ikke fået dem. Og ´jeg ringede til ham sidste fredag for at spørge hvor der blev af. Han sagde at han har sendt dem. Måske er det blevet væk jeg sender nogle nye på lørdag siger han . Og idag er onsdag og jeg stædigvæk ikke fået dem.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvis de er sendt med Post Danmark, må du ku få et pakkenr.
Mads Henriksen
-Sort Kymco Agility Race-
-Blå Pocektcrosser-

4 takter fordi 2 er for tøsedrenge!
Svar
#3
Hvis de er sendt lørdag som brev, er onsdag nok det hurtigste, du kan få brevet. Er de sendt som pakke, og hvis det er som i hovedstaden, så bringer de slet ikke pakker ud, men man skal selv, når posten er kommet med en lille afhenterseddel, ned på posthuset, og hente pakken. Herinde, går der derfor gerne et par ekstra dage, når det er pakker.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
kragen Skrev:Hvis de er sendt lørdag som brev, er onsdag nok det hurtigste, du kan få brevet. Er de sendt som pakke, og hvis det er som i hovedstaden, så bringer de slet ikke pakker ud, men man skal selv, når posten er kommet med en lille afhenterseddel, ned på posthuset, og hente pakken. Herinde, går der derfor gerne et par ekstra dage, når det er pakker.

Hej A.K

Jeg har selv været ude for at, ikke at få dem til tiden, da jeg købte nogle igennem dem, hvis det kun er søgerblad, som du har bestilt hos dem, kommer de i en af de der hvide konvolutter, med det der gennemsigtige plastik, med bobler, som man elsker at trykke flade, som lyder et knald, og brevepakken, fylder ikke mere, end de kan komme ind ad postkassen.
Med Venlig Hilsen.
Micras.
Yamaha Neos 4T, Titanium/Grå EU45, årgang ´13. 17100 km.
Svar


Forum spring: