Søg Garagen Hej Gæst! Register

langsom scooter
#1
hej har en texas free 45 scooter den kunne ikke køre mere end 35 da jeg købte den men var helt standard jeg har fjernet tragt i luftfilter skrue i karburator skiven i vario og den er ikke begrænset i cdi men kan ikke få den over 40 hvad skal jeg gøre ??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
tb71 Skrev:hej har en texas free 45 scooter den kunne ikke køre mere end 35 da jeg købte den men var helt standard jeg har fjernet tragt i luftfilter skrue i karburator skiven i vario og den er ikke begrænset i cdi men kan ikke få den over 40 hvad skal jeg gøre ??
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: