Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nyt medlem.
#1
Hej.
Har lige tilmeldt mig gruppen her og håber således at få en del ud af det. Jeg har fulgt med i gruppen et stykke tid så det ser jo lovende ud.
Jeg har tidligere kørt på en Geely Grand Puma, så den mener jeg at have en del kendskab til men har nu skiftet til en Regal Raptor DD250E-9 og håber selvfølgelig at få en masse kendskab til den bla. ad denne vej. Det ser ud til at kvaliteten på Raptoren er rigtig god. Jeg købte den bla. fordi jeg ikke syntes der var så meget overskud i Geely'en hvis jeg kørte 80 og ville overhale f.eks en lastbil med hænger ell.

Venlig hilsen
Erik.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Velkommen Erik.
Har selv før haft en Grand Puma, og var da yderers tilfreds med den. Men kender godt til problemet med at den mangler lidt træk kraft på toppen. Min gik 125+ på speedometeret, kunne tvinge den op på 112 km/t målt via cykelcomputer, men også kun hvis jeg kørte ned at bakker og med solen i ryggen og megen hjemve.
Men glæder os til at hører lidt om din nye cykel, og så skal vi da have nogle billeder af dette smukke vidunder.
Svar
#3
Velkommen til Erik ? Jeg har også haft en puma og har lige solgt den, efter to år og 11.000 km hvor den har kørt upåklageligt.
Det startede med at jeg var en tur hos forhandler efter en reservedel, der så jeg så den lille Regal raptor, jeg har længe haft et godt øje til den, men efter at have siddet på den, og konstatere at man sad rigtigt godt, var det at tanken om at skifte Pumaen ud, begyndte at presse sig på.

Som en start blev Pumaen sat i den blå avis, og er netop solgt, efter en uge.

I mine overvejelser var også en lidt støre maskine. Paptoren er jo noget tungere end Pumaen, så jeg var lidt i tvivl om at 150 cc var nok, selv om jeg sagtens kunne leve med det, men hvem kan ikke bruge lidt mere motorkraft, men at give næsten det dobbelte for det, var måske ikke helt pengene værd.

Nu var det at prisbomben Lifan 250-4 kom ind i mine overvejelser. Kørte til Frederiksværk for at se den, og fik en prøvetur, jeg blev straks begejstret for motorkraften lyd mm., den var også behagelig at køre og sidde på, selv om man nok skal vænne sig til den meget skrå bedstemorscykkel forgaffel, der gør den lidt tung ved lav fart, men sikkert meget retningsstabil ved ligeud kørsel.
Som minus følte jeg at den virkede temmelig stor i forhold til Raptoren, hvad jeg nu ikke helt ved om den er, den stod med meget ekstra udstyr på, og det bedrager måske øjet.
Den er nu bestilt, sending skulle kommer til landet sidst i august, og jeg håber at få den i starten af september.


[Image: album_pic.php?pic_id=572] [/img]
Svar
#4
Tak for det da. Det var også meningen jeg ville have lagt et billede op, men jeg har vidst ikke lige gennemskuet hvor der er en upload sektion her på siden men måske er det mig der er sinke. Jo, Lars - jeg ved godt at Raptoren ikke er den billigste løsning, men jeg kan nu godt lide den og også det at hele motoren og styret er ophængt i gummi. Der er ikke ret mange vibrationer i håndtagene på den og det der med at forgaflen er mere skrå er jo med til at den ligger noget bedre på vejen end Puma'en, man har mere en føling af at have "noget kram" mellem fingrene. Jeg havde nok på fornemmeren at det var modellen med de orange hjul du havde valgt..

Dem der har lavet DD250E-9 en - altså den vandkølede - har været rigtig smarte efter min mening, hvis man bliver træt af det vand der så passer cylinderen og topstykket fra den luftkølede lige over på - ventiler, stempler, knast, kæde, karburator og alt det andet er det samme.
Jo, den er størrer at køre på men det tager ikke mange sekunder at venne sig til det, trækkraften i motoren er også noget helt andet. Jeg ved "fra anden side" at du har solgt, men er du helt kørelam lige for tiden så.
Det bliver spændende at høre om Lifan'en når du får den, ventetiden er jo M E G E T lang.

Venlig hilsen
Erik.

Tekst ændret en smule:JPS.
Svar
#5
[quote="Erik"]Tak for det da. Det var også meningen jeg ville have lagt et billede op, men jeg har vidst ikke lige gennemskuet hvor der er en upload sektion her på siden men måske er det mig der er sinke.
Venlig hilsen
Erik.

Hej Erik
Tillykke med Raptoren :thumpup:
Du skal gå til "Garage" øverst på siden.
Derinde skal du såmen bare trykke på "Opret 2 hjuler" og udfylde felterne.
Nederst derinde kan du så tilføje billeder.
Det er slet ikke så svært som du tror. :?
Hilsen Ole :chopper:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: