Søg Garagen Hej Gæst! Register

PGO G max 45er - begrænsninger?
#1
Kære B-S

Jeg har søgt i forummet men fandt ikke rigtig noget svar.
Jeg har følgende planer med min G-Max – den skal op på de reelle 50 km/t (så den kan som minimum være i stand til at følge med i bytrafikken, uden at jeg konstant bliver overhalet af alle biler (læs – skubbet mod kantstenen).
Jeg har kun overvejet at pille de begrænsninger som er i den og ikke noget tun. Det er en PGO G-Max SP i 45er udgave fra 2009. Hvad sidder der af begrænsninger på sådan en. Og er det nok med at pille skiven ud? Hvis jeg kun piller skiven, vil den så ramme de 50 km/t, men bliver den sløv i optrækket eller hvordan?

Takker for svar
Nuværende 2hjul: Kymco Like 50, 2013.

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvis den har en skive, så skulle den gerne rame de ca. 60(+), hvis du fjerner den. Skiver har ingen indflydelse på optrækket, de hindrer bare remmen i, at blive presset helt ud i remskiverne, så du mister de "højeste gear", og dermed topfart.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
kragen Skrev:Hvis den har en skive, så skulle den gerne rame de ca. 60(+), hvis du fjerner den. Skiver har ingen indflydelse på optrækket, de hindrer bare remmen i, at blive presset helt ud i remskiverne, så du mister de "højeste gear", og dermed topfart.

G-Max'en har samme motor som Big, og med kun skiven fjernet, skal man nok kun regne med 55(+) km/t.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#4
Tak for svar - så tror jeg, at skiven ryger ved næste service Grin
Nuværende 2hjul: Kymco Like 50, 2013.

Svar
#5
Gmax Skrev:Tak for svar - så tror jeg, at skiven ryger ved næste service Grin

Du kommer så også til at køre lidt længere pr. liter benzin. Min nye Big kører ca. 32 km/l, uden skiven. Med skiven, ca. 22 km/l. Smil
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ville ha pillet skiven på min idag men jeg syntes ikke rigtig jeg kunne blokere den uden at smadre blæserhjulet/remskiven ved vario
Svar
#7
MJENSEN Skrev:Ville ha pillet skiven på min idag men jeg syntes ikke rigtig jeg kunne blokere den uden at smadre blæserhjulet/remskiven ved vario

Sæt en passende størrelse skruetrækker ind i tandhjulet ved elstart, så kan det lade sig gøre uden at smadre noget.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#8
DarkSide Skrev:Sæt en passende størrelse skruetrækker ind i tandhjulet ved elstart, så kan det lade sig gøre uden at smadre noget.

Ja det endte med at jeg lånte en luftnøgle og pillet remskiven ved vario forgæves af eftersom der ikke var nogen begrænsning. men ellers gætter jeg på at bagpladen er lidt for høj
Svar


Forum spring: