Søg Garagen Hej Gæst! Register

Aprillia Rally er den god?
#1
Hej alle sammen!

Jeg er ved at købe en Aprillia rally, den er fra år 2000. Den er blevet total renoveret, men jeg tænkte på om der er nogen bestemte ting man skal kigge efter på den model, evt. specielle fejl og mangler?
har et link hvis der er nogle der er intresseret i at kigge tættere på den Grin

Venligst Hilsen Tobias
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hi tobias-rt Smil .

Syntes det var synd du skulle stå her uden 'alt for mange svar' Græder . Personligt har jeg ikke selv erfaring med nævnte maskine.
Mit rod er.. Prøv at søge på "Aprillia rally" på henholdsvis 'Google' og/eller 'Youtube', der kan du få masser af info og generelt tror jeg ikke, at den adskiller sig voldsomt fra SR50, bortset fra lidt på udseende.

Jan Smil .

PS: Reklame... Aprilia plejer at lave gode maskiner :wink: .
Interesser: Scootere og lave computerspil, se selv her: http://virtuchat.com eller min samling på: http://bensoe.dk/MaxiKnallert/ og min GTA billedsamling: http://bensoe.dk/GTA/ ...
Garage: http://www.billig-scooter.dk/garage.php?id=433
Svar
#3
Har prøvet en og det var med manual choker og syntes at det var lidt noget hø og kører med, der er heller ikke langt eller kort lys på sådan en.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar


Forum spring: