Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny karburator
#1
Hey Smil

Efter at have bøvlet med min knallert alt for længe. Problemer med blanding med mere. Så har jeg fået at vide at det måske var en idé med en ny karburator til mit Polini sport Cyl kit. Har fået at vide at min ufatteligt dårlige benzin økonomi (ca 10 km på literen) skyldes at den ikke får nok luft, og der skabes for meget undertryk i stadart karburator.

Er der noget billigt i kan anbefale?

Foretrækker manuel choker Smil

Hvad passer på?

Håber i kan hjælpe

- Anders
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg ville bruge en 21mm. PWK karburator som kan fåes til 500 kroner på diverse sider. Husk de billige(motoforce, koso mm.) er de samme som de lidt dyrere stage6 Blink med øjet
Svar
#3
21mm til et polini sport kit er at overdrive bare en anelse.

17.5 er længe fint Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#4
Ah ok Smil tak for svarende.

Jeg er lidt flad. Men har heldigvis en ven som har en liggende som enten er 19 eller 21 mm Smil Så det er vel fint nok. Så er jeg vel også lidt sikret til ny kraftigere cyl hvis jeg skal have det på et tidspunkt.

Hvilket tændrør skal man kører med på sådan et kit? lige nu kører jeg vidst med sådan et her: http://www.thansen.dk/product.asp?c=3435...1706713316

Størrelse 8.
Svar


Forum spring: