Søg Garagen Hej Gæst! Register

Den helt nye G-Buddy fra Giantco
#1
Hej alle sammen, har lige købt ovenstående scooter. kan kun side det er drøm, hvis man har været vant til en sprint.

Men ville lige høre om der er nogen der kan hjælpe med af få den op på en små 45 til 50kmt

http://www.thansen.dk/product.asp?c=3421...1225841548
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvad er det der gør at den er så meget bedre end en sprint?

Går ud fra skiven også bare skal fjernes nede i varioen på den model, ligesom så mange andre modeller, og så har du en fart på 55-60 km/t på speedometeret vil jeg tro.
Svar
#3
den har 1 mere hestekraft, kan virkelig mærkes. og rigtig god i optrækket. plus hvis man køre 30kmt. kan man give den ekstra gas kort, så det er nemmere at overhale.

havde også tænkt mig at fjerne skiven, ville bare gerne høre om der var nogen der avde kendskab til den model inden, så der ikke går ged i det :-)
Svar
#4
Bondemanden Skrev:den har 1 mere hestekraft, kan virkelig mærkes. og rigtig god i optrækket. plus hvis man køre 30kmt. kan man give den ekstra gas kort, så det er nemmere at overhale.

havde også tænkt mig at fjerne skiven, ville bare gerne høre om der var nogen der avde kendskab til den model inden, så der ikke går ged i det :-)
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: