Søg Garagen Hej Gæst! Register

Karburator indkapslet?
#1
Hej. Jeg synes slet ikke at karburatoren er mulig at komme til som det ellers er angivet på forskellige guider til skift af dyser her på siden.

Er der nogen som kender til typhoon modellen fra 98? Sæddet kan ikke bare uden videre løftes op af scooteren of der ikke meget plads til at komme ned til selve karburatoren (kun et lille låg som der kan åbnes i bunden af rummet under sæddet).

Desuden ser det ud som om at den er beskyttet af plastik men er der nogen som kan hjælpe mig til at forstå hvordan jeg kan gribe opgaven an hvis jeg skal skifte dyse?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Jeg er ikke helt sikker, men jeg mener at Typhoonen er ligesom Zip'en, du skal have alle sideskjolde af for at kunne få sædet op. Det er såvidt jeg ved en møgbesværlig scooter at skille ad.

Har du ikke en lokal scootermekker af den gamle skole, som du kan ringe til og få info fra.?
Svar
#3
Ja jeg har også prøvet at tage skjoldet omkring sæddet af. men da jeg så så en masse andre møtrikker som spændte sæddet fast til stellet så gav jeg op. også fordi karburatoren som sagt er indkapslet i noget så jeg var usikker på hvordan det hele skulle ordnes. Det ser heller ikke ud som om at det er meningen at man skal kunne tage sæddet op.

Kender du ikke nogen her på siden som selv har en typhoon?. Jeg tror energy ved noget om det men han har vist ikke været her et stykke tid. Han vidste meget om piaggio..

Nej kender ikke nogen som har haft en typhoon før eller nogen som lige kan hjælpe mig med den.
Svar
#4
Jeg er ikke helt sikker, når du siger indkapslet.

Min har f.eks. en løs gummihætte, der knappes ned i et par huller i motorindkapslingen. Og så sidder den stort set i klemme mellem kabu og sæderum.
Svar
#5
ja det er vist noget af det samme på min men er din scooter besværlig at skile ad?... på siden af karburatoren er der en dims som man kan skrue på ser det ud til. Er der nogen der ved hvad der sker hvis man skruer på den?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Top Skrev:ja det er vist noget af det samme på min men er din scooter besværlig at skile ad?... på siden af karburatoren er der en dims som man kan skrue på ser det ud til. Er der nogen der ved hvad der sker hvis man skruer på den?

Det er sikkert enten benzin/luftblanding eller tomgangskruen?
Svar
#7
Ja det er nok meget muligt at det er det. Troede den sad inde i karburatoren... men du kender ikke på nogen på siden her der har rodet med en ældre typhon her på siden?
Svar
#8
Top Skrev:Ja det er nok meget muligt at det er det. Troede den sad inde i karburatoren... men du kender ikke på nogen på siden her der har rodet med en ældre typhon her på siden?


Det er da muligt der er nogle tidligere ejer af sådan en model herinde. Så må vi da håbe de skriver her Smil.
Svar
#9
Citat:Det er da muligt der er nogle tidligere ejer af sådan en model herinde. Så må vi da håbe de skriver her .
Ja for jeg skal være rimelig sikker på at kunne skifte dysen før jeg tager begrænsningen i udstødningen. Jeg får den nye udstødning i morgen, en tp powered. jeg skal også have købt ruller... desuden ser det ud som om at den gamle udstødning har ødelagt pakningen. Har så også læst herinde at thansens billige udstødning er kendt for at smadre støtteboltene i cylinderen på en piaggio så måske er det dem der er ødelagt men det ser ud til at den er lidt utæt ved pakningen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Hvor sidder begrænsningen på en tp powered hvis der er en?... synes ikke den er til at se i forrøret altså det første stykke af udstødningen?... troede jeg havde købt en med begrænsning?
Svar
#11
altid skift pakningen når du skifter udstødning. en TP Powered er som bekendt ikke ligefrem en godkendt udstødning, så derfor er der ingen begrænsning i. Det ville jo ligesom være dumt at bygge en begrænsning ind i en allerede ulovlig potte... 8)
Svar
#12
hehe Rullende øjne okay.... det er vel vigtigt at få skiftet dyse snart så.... er det dyrt at få en mekaniker til at skifte den?
Svar


Forum spring: