Søg Garagen Hej Gæst! Register

Stabil scooter
#1
Hej jeg skal have fat i en knallert der er pålidelig, og som også kan bære noget, da jeg ikke er en af guds mindste børn. Er der nogen der kan anbefale nogen mærker og modeller?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
moonwolf9800 Skrev:hej jeg skal have fat i en knallert der er pålidelig og som også kan bære noget da jeg ikke er en af guds mindste børn... nogen der kan anbefale nogen mærker og modeller?
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Hej jeg skal have fat i en knallert, der er pålidelig og som også kan bære noget, da jeg ikke er en af guds mindste børn. Nogen der kan anbefale nogen mærker og modeller?
Svar
#4
moonwolf9800 Skrev:Hej jeg skal have fat i en knallert, der er pålidelig og som også kan bære noget, da jeg ikke er en af guds mindste børn. Nogen der kan anbefale nogen mærker og modeller?
Her til lands er det af uransalige årsager ikke tilladt at køre to på en knallert, men de fleste knallerter er faktisk bygget til at bære to personer. Derfor kan stort set alle knallerter på markedet bortset fra de allermindste bære en vægt svarende til to voksne uden strukturelle eller sikkerhedsmæssige risici. Hvis du er meget stor kan du godt se ekstrem ud på en mindre maskine, men generelt gælder det, at kan du sidde på den kan du også køre den. Men naturligvis bliver knallerten mindre stabil efterhånden som man nærmer sig grænsen så det er stadig en fordel at snuppe en maskine med en maksimal tilladt totalvægt i den høje ende hvis man selv høre til i den massive del af befolkningen - også selv om man teknisk set godt kan køre på de lettere maskiner.

Min nuværende kværn er en Yamaha Neos 4T som du kan se her. Den har en maksimal tilladt totalvægt på 258 kg og vejer selv 95 kg i køreklar stand. Altså kan den lovligt bære en fører på 163 kg og sandsynligvis skal man op på langt over det dobbelte før der er fare for at noget brækker eller bryder sammen. Før denne havde jeg en noget kraftigere maskine - en Gilera Runner som du kan se her - som har en tilladt totalvægt på 295 kg og en køreklar vægt på 108 kg. Runneren er altså konstrueret til at bære en fører på 187 kg hvilket er 24 kg mere end Yamaha'en.

Så vejer du godt der opad kan Runneren i hvert fald anbefales som en mulighed.

8)
Svar


Forum spring: