Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvilke slags dæk ?
#1
Hej Gutter

Jeg har en lille listo 45, som jeg snart er meget træt af, eller det vil sige, det er dækkene jeg er træt af. Så de skal skiftes. Har været meget tæt på at ligge horisontalt med scooteren, men nåede lige at rede den...... Så nu skal det være.

Mit spørgsmål er så: Hvilke dæk skal jeg skifte til?

Kan Thansens de billige til 150 kr. stk. klare ærterne, eller skal jeg op og have noget lignene "Heidenau 110/80-10" til 340 kr stk? hos dansverksted.dk

Er der nogle der har nogle erfaringer, gode som dårlige, så del dem endelig.

Mvh Tz
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Dækkene fra T-hansen har et meget blandet ry, nogen er tilfredse med dem, mens andre har rapporteret dårlig pasform og vejgreb. Skal du køre vinter bør du vælge noget andet. De findes faktisk ikke i meget dårligere kvalitet.
TruckStar
Svar
#3
De skal bruges til at kører i vinter, men kan man nøjes med nogle gode helårsdæk, eller skal man over og have vinterdæk?
Svar
#4
Jeg vil mene at et par gode helårsdæk er nok. Specielt når man nu tager udgangspunktet fra de dårlige dæk der sidder på Listo'en i forvejen Grin
- En tanke jeg også selv går og leger med..
Svar
#5
Man kan købe pigdæk til scootere, men jeg ved ikke om de findes i så små størrelser. Jeg har overvejet at købe et sæt til Big'en. Ca.prisen, er 500-600 kr. pr. dæk.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ville da være lækkert, hvis du ved hvor man finder dem, må du gerne smide et link.
TruckStar
Svar
#7
T Skrev:Ville da være lækkert, hvis du ved hvor man finder dem, må du gerne smide et link.

Jeg har disse 3, men de er alle norske. Jeg havde også et link til en dansk, men det kan jeg ikke lige finde, på nuværende tidspunkt.

http://www.mc-deler.no http://www.ride.as http://www.humberset.no
Svar
#8
Er der ikke nogle der har nogle erfaringer med et specielt mærke eller sådan?

Det er måske ikke så mange endnu, der har skiftet dæk?

Mvh Tz
Svar
#9
Tz Skrev:Er der ikke nogle der har nogle erfaringer med et specielt mærke eller sådan?

Det er måske ikke så mange endnu, der har skiftet dæk?

Mvh Tz

Big'ens originale dæk(Duro) er hvad jeg betegner som halvdårlige. De slides rimelig hurtigt, men er dog alligevel ok at køre med(ingen rysten eller slinger i styretøjet).

Men disse her:Thansen dæk er dog de værste, jeg har prøvet. Da de kom på, og jeg kørte den 1. tur, var det ligesom at sidde på en kænguru. De hoppede simpelthen a' H' til. De var ovale viste det sig, og jeg hev dem a' efter 50 km's kørsel, og fik dem byttet til et sæt nye magen til(de 14 dages bytteret var passeret ,dvs. ingen penge tilbage), men dem forærede jeg væk. Og jeg har ikke hørt noget fra vedkommende, der fik dem Smil.

Dem jeg har på nu, et Kenda fordæk og et Siamize bagdæk, har nu kørt ca 18.000 km, og ser ikke nævneværdig slidt ud(mærkeligt nok).
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Ang. pigdæk er det så samme regler som ved biler? Altså at man kun må køre med dem fra en bestemt dato og frem på året?
Svar
#11
Hej
Jeg har lige købt 2 stk Heidenau K58 100/80-10 hos http://www.rollershop-express.de/sw/Welc...ion.hybris til 430 kr. incl forsendelse, jeg vender tilbage når jeg har testet dem, men Heidenau K58 skulle være et rigtigt godt helårsdæk.
Med venlig hilsen Søren
Svar
#12
Ved scooter attack kan du finde mange gode dæk, har købt rigtig meget der.
Svar


Forum spring: