Søg Garagen Hej Gæst! Register

Personlig scooter-hjælp over msn?
#1
Findes der herinde en venlig sjæl, man kan tage en grundig scooterdiskussion med? Jeg forstår mig ikke på motorer, men vil vældig gerne lære om det, så jeg håber at der findes en, der kan og vil forklare det lidt mere letforståeligt
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hejsa...

Du må da godt tilføje mig, så må jeg se om jeg kan hjælpe dig.

Mvh
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
#3
Hvorfor køre spørgsmål/svar over MSN :?

Det er jo lidt imod ideen og formålet med netop dette forum. Stil dog frejdigt dine spørgsmål her, så andre også kan få gavn af svarene :wink: . Du er helt sikkert ikke den eneste, der føler sig helt på bar bund, så spørgsmål kan hverken være for "dumme" eller for "elementære" :nope:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Da jeg forvildede mig herind sidste år kendte jeg nul og niks til scootere, idag vil jeg godt påtage mig at skifte ruller, lave service og andre småting, måske ligefrem smække større cylinderkit på. :wink:

Alt dette ved at stille spørgsmål eller læse de tips og triks der er skrevet på en meget veludført måde, tak til dem der har brugt tid og kræfter på dette Grin
Svar
#5
Jeg vil skam hellere end gerne stille spørgsmål på dette forum, men jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Da jeg ikke aner et klap om motorer, har jeg heller ikke en fornemmelse af, hvad der vil være mest relevant at spørge om først, eller hvad man skal lede efter for at kende en god scooter fra noget billigt skidt. Fortvivlethock:

Så i stedet for at oprette en tråd med 200 spørgsmål, fandt jeg det nemmere at spørge efter noget..."personlig" kontakt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Måske kunne denne siden hjælpe dig lidt til at forstå nogle ting

http://mentos.wep.dk/scooterhjemmeside/forsiden.html

Den hjalp ihvertfald mig da jeg var på bar bund Blink med øjet
Svar


Forum spring: