Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp til min jog
#1
BRUG LIGE 2 MIN PÅ AT LÆSE DET PÅ FORHÅND TAK

Hejsa har et problem med min jog. Lilla i min profil tjek evt opsætning ?
skal lige siges har næsten lige fået den. Og har ikke kørt på den self kun da jeg prøvede den inden jeg fik den, ellers ik. Men altså så tog jeg den ud i dag og så jeg kunne prøve den. Den ville kører og starte med står ikke i tomgang (KOLD) ,så kørte jeg cirka 5 km og den kørte fint så kom jeg ud hvor jeg skulle hente noget. Og slukkede den og hentede det jeg skulle, så stod den cirka i 15min tid så tændte jeg den igen og kørte hjem ad, halvvejs kunne jeg ikke give gas hver gang jeg gav gas døde den bare og gik helt ud. Prøvede at starte den igen. Men kunne den ikke så ventede jeg 5 min og den kunne starte uden gas så kunne jeg give gas 200m og køre så gik den ud igen, og 200m igen og det samme så kom jeg hjem og lå den stå 10min. Og så startede jeg den uden gas igen og den stod i tomgang som den ikke plejer og jeg kørte lidt rundt i haven og den kørte fint og stod i tomgang så slukkede jeg bare og gik ind
men prøver igen i morgen og ser om dette sker igen ?
Hvad kan være fejlen til den gør det der =?
Tror måske det når den bliver meget varm den gør det eller indstilling eller benz hvad fanden kan det være.Håber i kan hjælpe Tjek evt under den lilla jog jeg har det den måske noget med opsætningen som ikke passser sammen dyes tomgangskrue eller luftskrue eller sidder std cylle og kabu er 17.5 Dyse ? std filter ?

http://scootergalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=248267
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hejsa....

Som jeg læser det udfra din beskrivelse, lyder det til at din karburator ik er indstillet rigtigt og du har fået en varmesætning. Om det er grundet en for lille hoveddyse, er svært at svare på da man ik kender størrelsen. Prøv at pil dit tændrør ud og tjek farven, er den lysere end cocio cacamælk er din dyse for lille. Hvis det er pga. at den har kørt for magert, skal du huske at tjekke dit cylinder-kit. Nogle gange kan det reddes med et nyt stempel ellers er det et nyt kit, men det vil vi muligvis også kunne svare på hvis du lægger et par billeder af det.

At den ik kan stå i tomgang kold, kan skyldes at den enten står for lavt eller er dårlig karburator justeret generelt.

Mvh.
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: