Søg Garagen Hej Gæst! Register

Opdate... Job??
#1
Hejsa...

Så er der en lille opdate fra tidligere indlæg, hvor jeg spurgte om der var nogle som kunne hjælpe mig.

Jeg har i den tid brugt en del tid på jobsøgning og sendte også uopfordret, til firmaer hvor jeg havde været inde på deres hjemmeside.

Da dette ik gav noget positivt udfald, da jeg fra start af ik ville lægge skjul på at jeg er på førtidspension og har været væk fra arbejdsmarkedet i næsten 7år. Nu tænker nogle sikkert han er sku da dum, for det er da med finanskrisen osv. ik lige det man skal skrive. Jeg traf det valg at være åben og ik "fixe" mit CV/ ansøgning, hvor jeg måske på et senere tidspunk blev opdaget.
Jeg vil så sige det valg jeg traf at være bundærlig, både har kostet frustration og mangel på troen om at jeg kunne komme tilbage.
Nok det som gav mig den største frustration var, at jeg intet hjælpe kunne få fra mit jobcenter eller mit pensionskontor til at få et par timer ved siden af. Den grundelse de gav mig var, du er på førtidspension og over 35år så er det kun løntilskud vi kan hjælpe med. Der må jeg sige at jeg syndes at systemet stinker i den hensigt, folk på kontant/sygedag eller dagpenge skal dokumentere i hoved og røv for ik at blive tvunget ud. Så kommer jeg som gerne vil, jeg kan ik få et skid hjælp andet end løntilskud..

De vikarbureauer som jeg har skrevet til, har heller ik givet noget. Den begrundelse de har giver er, vi har så mange så vi tager ik nye ind.
Så har jeg kørt rundt til de forskellige T.hansen i hovedstaden, for at se om jeg kunne komme ind som fyrværkeri passer men der var jeg desværre for sent ude.

Jeg var nu kommet til det punkt hvor jeg var ved at opgive og miste troen på, at der var en arbejdsplads som ville give mig en chance.

Men i morges sket det så, at jeg fik troen på at det kan lade sig gøre. I forgårs sad vi for en gangs skyld os læste lokalavisen, så min kæreste at der var et firma som søgt pensionister/efterlønsmodtager 1½-2 timer dagligt til mad salg på skoler. Vi snakkede om den senere på aftenen, selvom det ik var mange timer var det da værd at prøve. Jeg sendte dem en ansøgning igår, hertil formiddag blev jeg ringet op og spurgt om jeg kunne måde på den pågældende skole et par timer senere. Jeg har så idag været på min første arbejdsdag og har hertil eftermiddag og skal på mandag op til deres hovedkontor og lave kontakt.

Så hvis man klør på og ik mister troen, er der noget til os alle.


Ville bare lige dele det med jer, da jeg er en glad mand.


Mvh.
Tempo


NB: Starter d. 4jan.
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det lyder til at have været en væsentlig hårdere kamp, end jeg havde regnet med Ked af det

Tillykke med jobbet Grin
Svar
#3
Tillykke med jobbet Tempo :thumpup:

Har jo selv været hele møllen igennem med hensyn til jobsøgning før pensionen kom i hus (hvad jeg ikke havde ventet).

Jeg har også undersøgt mulighederne for et pensionistjob hernede, via et "jobcenter" for førtidspensionister.
Her var der muligheder nok, men problemet var at jeg i flere tilfælde skulle køre rimelig langt (op til 60 km både ud og hjem) efter jobbet, og det havde jeg ikke lige lyst til, for et par timers arbejde pr.dag.

Jeg fik at vide at jeg i nogle tilfælde kunne tjene 40-60 kr i timen (alt efter jobbets art), men de job var ikke noget for mig (der kunne forekomme tunge løft ind i mellem, selvom man fik hjælp) og det af hensyn til min ryg og arme. Og det job jeg helst ville ha', og som jeg vist engang skrev lidt om herinde, ville kun give max. 25 kr/timen (ingen tunge løft).

Når det hele var lagt sammen og trukket fra rent økonomisk, havde jeg 800-900 kr efter skat pr. måned (plus pensionen, naturligvis). Og det syntes jeg var for lidt.

Så jeg holder mig langt væk fra arbejdsmarkedet, uanset at jeg gerne ville lave lidt for mine penge,
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#4
Hejsa....

Nu var det så heller ik decideret pensionistjob jeg søgte, da mit ønske/mål var et deltidsjob på normale vilkår dog med evt. løntilskud. Sagt på en anden måde, arbejdet og lønnen skulle være på lige fod som en der var "rask".
Har prøvet for en del år siden at arbejde under særlige vilkår ( som det så fint skal hedde ), det gad jeg bare ik igen under nogle omstændigheder.

Mvh
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
#5
Tillykke med jobbet, Tempo Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: