Søg Garagen Hej Gæst! Register

Plader på brugt knallert
#1
En scooter fra 2007 skal have plader på...

Men nu den scooter jeg har kigger på er pladerne taget af, er det et problem at få plader på igen? Skal den til syn som en bil eller anden form for kontrol? Eller er det bare noget man ordner med forsikringsselskabet og motorkontoret

Tak for hjælpen

mdegn
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
mdegn Skrev:en scooter fra 2007 skal have plader på...

men nu den jeg har kigger på er pladerne taget af er det et problem at få plader på igen skal den til syn som en bil eller anden form for kontrol eller er det bare noget man ordner med forsikringsselskabet og motorkontoret

tak for hjælpen

mdegn
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Er det bedre eller skal jeg have flere tæsk for at være dårlig til dansk Griner
Svar
#4
mdegn Skrev:Er det bedre eller skal jeg have flere tæsk for at være dårlig til dansk Griner

Du får da ingen tæsk, men blot en venlig henvisning til siden regler, som netop er for at sikre høj kvalitet blandt indlæggene.

Start hver sætning med stort Blink med øjet
Svar
#5
Du skal bare have registreringsattesten med og et forsikringsbevis, den skal ikke synes eller noget, det koster så vidt jeg husker omkring 500 eller 600 kroner.
Nuværende kværne
2 stk Aprilia RS50 fra 98 og 01 samt 1 stk Aprilia Classic 50

Dem der var
2 stk Peugeot speedfight ac fra 99 og 06
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Du skal bare have reg.attest , og forsikringsbevis med på motorkontoret , pladen koster 90 kr.

Du får iøvrigt ikke tæsk for dine danskkundskaber , bare begynd med stort ,ligeså efter punktum og nyt afsnit , så er alle glade Grin
Svar
#7
keldda Skrev:Du skal bare have reg.attest , og forsikringsbevis med på motorkontoret , pladen koster 90 kr.(...)
Hvis du ikke har fået registreringsattesten med, da du overtog knallerten, må du bede den forrige ejer om den, eller at skaffe en erstatningsattest, hvis han har smidt den oprindelige væk. Det foregår hos SKAT (motorkontoret), og koster 50 kr. Det er ikke noget, du selv kan gøre - det er den, der sidst er registreret som ejer, der skal anmode om en erstatningsattest. Når du har fået en registreringsattest, tjekker du lige, at oplysningerne passer på din knallert. Det er især stelnummeret, du skal tjekke, om passer. Du finder så et et forsikringsselskab, og sender en begæring om en lovpligtig ansvarsforsikring til selskabet. I samme øjeblik, begæringen er sendt, vil forsikringen normalt gælde, og du kan med en kopi af begæringen, samt en registreringsattest, gå op til SKAT, og få udleveret en nummerplade for 90 kr. SKAT sender herefter oplysningerne videre til forsikringsselskabet, og du vil så få et indbetalingskort fra forsikringsselskabet. Forsikringen gælder dog såsnart, du har fået pladen, også selvom du endnu ikke har betalt for forsikringen.

Havde pladen endnu havde været på, da du overtog knallerten, ville det hele have været noget nemmere og billigere :wink: I så fald, havde du kunnet nøjes med et bruger/ejerskifte hos SKAT - og det er helt gratis.

Knallerter er ikke motorkøretøjer, og skal derfor (indtil videre :? ) hverken indregistreres eller synes - de skal blot registreres.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: