Søg Garagen Hej Gæst! Register

Stalker
#1
Hej Alle
Er Gillera Stalker generelt noget skrammel ?? , jeg er ved at renovere en for min nevø , og har aldrig rodet med noget der fejler så meget , man skulle tro den havde været en tur i fjorden , alle skruer som stadig er der er rustet uhjælpeligt fast , gevind ødelagt alle vegne , kontakter virker halvt, forbindelser ringe overalt , you name it, eller er det bare en uheldig investering han har gjort.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det burde være kvalitet men hvids den har været behandlet dårligt så kan man øgelægge selv kvalitets scootere ,hvids givindne i motor blokken er øgelagt så skal man enten bruge gevind bøsninger eller også skal man finde en anden brugt motor blok som er i en god stand.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#3
Hej, nu skal jeg lyde som om jeg har meget forstand på gilera stalker, slet ikke. Men jeg har selv rodet i det for en ven. Og han har ikke haft andet end problemer med sin, og jeg syntes også det er en 'bøvlet' knallert. Det er det ene efter det andet som har været galt, med at den er blevet for varm osv, og ikke bare en tændrørsfejl eller lignende. Så efter min 'erfaring' med det, er det ihvertfald ikke noget jeg vil investere i. Men som benævnt, så spiller behandlingen af selve knallerten en vigtig faktor, for at den virker og kører ordentligt. Så i bund og grund, 'dårligt' mærke eller ej , burde det jo køre hvis du passer på det. (med måde). Smil
Livet er en leg, du ved aldrig hvad din næste udfordring er.
Svar


Forum spring: