Søg Garagen Hej Gæst! Register

T-REX Kontra Dr. Big
#1
Jeg ved godt den ene er en 45´r & den anden en 30´r. Har bare en diskution med en i familien som har en Dr. Big. Han køre uden skive og med lukket blændrør ligesom mig. Men han fatter ikke at mit vilddyr (t-REX) trækker fra ham når vi er ude og køre en tur.
Jeg siger til ham at min er en 45´r og hans en 30´r. Men forhandleren har sagt til ham at det ikke er forskel på dem når begrændsningerne er taget. Han piller og piller i sin for at få den til at køre hurtigere end min. Jeg griner og griner af ham, for lige lidt hjælper det på hans fart. Han knaldede en malossi speed control vario i sin og jeg æder ham stadig råt i optræk og fart.
Men ligger der mon en ekstra begrændsning i hans Dr.BIG ??. Eller er min T-Rex bare en ulv i foklædning ?.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
der er en begrænsning mere og det er topstykket. trex er højere komprimeret end drbig lisom hot og bigmax. hvis han sætter et trex topstykke på bør han få bedre optræk. han skal osse se efter et plastrør i luftfilteret der begrænser insugning det mener jeg ikke er på trex og så skal den nok omdyses.
Svar
#3
Der er også en begrænsning i de bagerste remskiver iform af en ring der begrænser fjederens fulde udstrækning på Big'en(findes ikke på T-rex).

[Image: kobling+remskiver2.jpg]

Se bort fra den ene kobling Smil. Det er de 2 øverste ringe, det drejer sig om. Den ene der sidder mod koblingen skal væk, så remmen kommer helt ned i rillen.
Svar
#4
Manden har været her idag. Han har andet topstykke på og begrændsningen i luftfilteret blev taget igår. Den der sidder i koblingen er der ikke der er kun 1 stk bøsning.
Svar
#5
chipmand Skrev:Manden har været her idag. Han har andet topstykke på og begrændsningen i luftfilteret blev taget igår. Den der sidder i koblingen er der ikke der er kun 1 stk bøsning.

Jow på T-Rex'en, er der kun 1 ring(bøsning) i. :wink: Så der skal han ikke pille ved noget.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Tænker på om der også sidder noget i CDI Boksen. Kan se man kan købe en ubegrændset hos http://www.KGI.dk både som uoriginal og original.
Svar
#7
Man kan få en pgo cdi hos Dansk scootertun for 99.- Men når det er en 45 er der nu nok ikke noget at hente der, da de tit ikke er cdi begrænset.
TruckStar
Svar
#8
chipmand Skrev:Tænker på om der også sidder noget i CDI Boksen. Kan se man kan købe en ubegrændset hos http://www.KGI.dk både som uoriginal og original.

Hverken Big'ens eller T-rex'ens CDI, er begrænset.
Svar
#9
Jeg vil bare lige tilføje, at jeg har lagt en manual til PGO ind under "download". Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Chipper hvor hurtigt kører din nye scooter overhovedet?
Hvad med optræk? Benzinøko? Smil Grin
Svar
#11
T-bone Skrev:Chipper hvor hurtigt kører din nye scooter overhovedet?
Hvad med optræk? Benzinøko? Smil Grin

ØØHH har ikke rundet 300 km endnu så denne oplysning vedr. hastigheden kan jeg ikke komme med endnu. Og hva benzin økonomi angår så er det ca 35 km/l efter hvad jeg har målt mig frem til indtil nu. Men som sagt den er ikke kørt til endnu.
Svar
#12
Kører begge motorer med de samme omdrejninger under acceleration? Det kan meget vel være, at hans rullevægt ikke passer til maskinens ydelse.
Standard-vægten til Malossi Multivar er vist til den høje side til PGO-motoren.
Svar


Forum spring: