Søg Garagen Hej Gæst! Register

Scooteren vil ikke holde sig i gang når man slipper gassen??
#1
Hej! Jeg har købt en ny scooter på nettet der ikke har kørt mere end 10km.(ingen garanti) Har stået i en uisoleret garage et stykke tid, men skulle være ok??? Mit problem består i at den godt vil stå i tomgang når automat-scokeren er slået til når den er kold, men hvis jeg lader den stå længere tid eller kører en lille tur for derefter at slippe gassen, så sætter den ud og jeg skal hurtigt give gas igen. Scooteren accelrerer fint, men kan ikke holdes igang.

Jeg har ingen erfaring med reparation af scootere, men fik fortalt af en cykelhandler at det var strålespidsen(kaldte han den) der skulle et nr. op, da fabrikanterne "tit" drosler dem for meget ned. Har derfor sat en ny dyse i, men intet hjælper det! (har derefter erfaret, at dysen har noget med accelration at gøre og det var jo egentlig ikke mit problem!!!!)

Har også prøvet at stille frem og tilbage på luftskrue og tomgangsskrue, men kan ikke umiddelbart stille det ind, så det gør en forskel. har også skruet på gaskablet frem/tilbage nede ved kaburatoren?? (Kaburatorvæske har jeg også smidt i tanken, men har ikke kørt mere end et par km og uden noget godt resultat)

Så jeg står lige nu ret meget på bar bund og håber virkeligt, at der er en/nogen som ved, hvad der evt. kan afhjælpe mit problem!!!

Vh. Thomas (nybegynderen) Græder
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg lytter spændt - jeg har samme problem, den kan står i 5-10 sekunder i tomgang, men går så lige så stille ud.
Svar
#3
Først lige. Du siger, at du har købt en ny scooter på nettet, men den har ingen garanti. Hvad mener du med det? Er den købt hos en forhandler, eller fra en privatperson? Er den købt hos en forhandler, har du 2 års reklamationsret, uanset, om den er ny, eller brugt. Er den købt privat, må den oprindelige reklamationsret gælde, hvis den er under to år gammel.

Hvis den stater fint med autochokeren, og accelererer fint når den er varm, men "blot" ikke vil gå i tomgang, så må du i gang med at justere på skruerne på karburatoren. Hvis den kører fint med topfart, er det ikke dysen, du skal bekymre dig om :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Hejsa...

Hvis det er nålen som er stillet forkert, skal du indstille på nålen og ik skifte dyse. Du skruer låget af og trækker spjældet op ( låget hvor dit gaskabel går ned i karburatoren ). For at give dig et lille fingerpeg om du skal hæve eller sænke nålen. Hvis den ryger før den går ud dvs. drykner, skal du sætte låseringen et hak op ( sænker du nålen ). Hvis den ik ryger med bare dør, kan du sætte låseringen et hak ned ( løfter du nålen ). Normalt er grundindstillingen på nålen, at låseringen sidder i midten.

Håber at du forstod lidt at det jeg har skrevet, ellers spørger du bare løs :wink: .

Mvh
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: