Søg Garagen Hej Gæst! Register

Lovgivningen for en 45`er-Politiet tog ham, men.....
#1
Hej BS.Fandt lige et ling hvor jeg læste dette:


Politiet tog ham, men.....
Fra en scooterkører har vi modtaget nedenstående.
Jeg vil lige bidrage med nogle erfaringer, som eventuelt kunne hjælpe andre.
Forleden dag blev jeg stoppet af en motorcykelbetjent inde i byen. Han mente, at jeg havde kørt hurtigere end 45 km/t og dette nægtede jeg dog heller ikke. Han spurgte mig hvad jeg havde lavet ved den, og jeg begyndte derefter at remse op: 47mm cylinder, 21mm karburator, polinivariator, polinigearing, ekstra huller i luftfilteret osv. Han sagde at jeg skulle køre med ned på stationen, og der kunne jeg så stille den (torsdag aften). Mandag blev jeg ringet op og fik at vide, at jeg kunne komme og hente den. Dette gjorde jeg så, og det viste sig sandelig også, at jeg måtte køre hjem på den.

Forklaringen på alt dette er ganske simpel !
Efter at politiet havde taget min 45-scooter i deres varetægt, kørte de den op i synshallen. Derefter kørte et stk. politimand & en bilinspektionsfætter ud for at måle hvor stærkt den kørte (med stopur og målebånd), Bilinspektionen skrev rapport hvori de stod at der sandsynligvis var lavet konstruktive ændringer på køretøjet.

Jeg sidder nu herhjemme og venter tålmodigt på at jeg skal modtage et brev fra bilinspektionen hvori der står at jeg skal til syn igen (og denne gang må den maks. køre 45)

Altså ender det hele med at jeg får lov til at beholde alle de ulovlige dele fordi det er et indregistreret køretøj, men jeg får dog en bøde på 600-800 kr for at have lavet konstruktive ændringer. Dertil skal jeg højst sandsynligt også betale 2 gange syn.

Men politiet må altså ikke tage de ulovlige dele, og derfor vil jeg betragte det hele som alt i alt en billig omgang (ca 1500kr - men jeg beholdte delene).

Så er det jeg spørger mig selv hvad er den korrekte lovgivning for en 45`er?
Livet er den bedste pædagog
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Har du været på 45scooter.dk Smil

Det er en lille hyggelig side, der dog trænger til en opdatering, og en lettere revision og tolkning af gældende regler og begreber :roll:

Bortset fra hastigheden, er lovgivningen den samme for stor og lille knallert, når det gælder ulovlige konstruktive indgreb :wink: . En "45'er" er iøvrigt ikke et indregistreret køretøj. Det er kun motorkøretøjer, der skal indregistreres - knallerter, lille- og stor, skal kun registreres :wink:

Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor politiet ikke har "orket", at skille maskinen ad Griner, men der vil i så fald ikke være grundlag for, at udstede en bøde for ulovlige indgreb, da der ikke er ført bevis for, at de er foretaget. Der vil alene kunne udstedes en bøde for, at have kørt for stærkt.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Kragen,takker for dit altid seriøse og hurtige svar Grin Og ja du har fuldstændig ret i mht.Hvor jeg har læst dette inslag :wink:
Livet er den bedste pædagog
Svar


Forum spring: