Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvad sker der for folk ?
#1
Seriøst, de amerikanere burde tage sig sammen.

http://newz.dk/blizzard-sagsoegt-for-wow-afhaengighed

Tror jeg sagsøger Carlsberg for at lave for goe øl og kender flere alkoholikere pga dem, Ferarri for at lave for hurtige biler som også får lov til at betale for svi, smerte og fartsbøder og sidst men ikke mindst, danske spil.dk for at fremme ludomani.

Brug dog sund fornuft !
Suzuki GSX 550 ES Sommerkørsel
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Kan du huske da man var mindre og vildt gerne ville bo i USA? Der var jo fede "amerikaner biler" og de har store spilbutikker, lækre damer og pizza, burger, sodavand og slik i alle retninger.

Den følelse har jeg absolut ikke mere. Og det er netop pga. sådan noget pis der.

Amerikanerne er et godt folk ja, men lige så meget som de er et godt folk, er de nogle stupide idioter til tider. Jeg kan simpelthen ikke tage dem. De tror de er THE BEST og er de bedste i verden til det hele, at de er de bedste til ALT. Jeg ser hver dag amerikanere på nettet og i TV, der ikke en dag ville have overlevet herhjemme uden at blive gjort totalt til grin.

Og det at man kan sagsøge hinanden for stort set alt, ja det viser da bare hvor lav en IQ, dem der nu sagsøger andre for latterlige ting, har.

Hvis du og jeg var amerikanske statsborgere, så kunne jeg med få midler, sagsøge dig fordi du har kommet til at spilde jord eller afklippede grine på min grund, eller sagsøge dig fordi jeg MENER det er dig der har smidt et stykke affald på min grund, og så rent faktisk vinde uden de store problemer.

Jeg elsker amerikanerne. Jeg elsker deres damer, biler, tog, priser på biler, det de kan og en masse masse mere.

MEN... Med de tilstande og meninger og holdninger amerikanere har idag, så ville jeg ALDRIG bo der permanent. Så ville jeg meget hellere bo i England, Sverige, Tyskland eller sågar Polen!

Undskyld for denne gang galde fra mig, men som du nok kan se er jeg så træt af amerikanere.
Svar
#3
Klassisk for Amerikanerne
Ked af det
Svar


Forum spring: