Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bare lidt nysgerrig :-).
#1
Hej igen her Smil .

Nogen steder har jeg set, at der tales om en 'Knallert/Scooter 25'. Hvad er nu det for noget? Er det nogen der skal køre på fortovet, for et gennembrud af lydmuren er der da vist bestemt ikke tale om her?? Fortvivlethock:

Er her en 'behjertet sjæl' her, som kan fortælle lidt om det?

Jan Smil .
Interesser: Scootere og lave computerspil, se selv her: http://virtuchat.com eller min samling på: http://bensoe.dk/MaxiKnallert/ og min GTA billedsamling: http://bensoe.dk/GTA/ ...
Garage: http://www.billig-scooter.dk/garage.php?id=433
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jamen, det er en knallert/scooter magen til den du kører på. Den kører så bare kun 25 km/t. Smil Det bliver lovkrav for nye knallert/scootere, næste år. Dog findes der 25 km/t scooter herhjemme i forvejen, og har gjort det i nogle år efterhånden, b.la. en model der hedder Looxor og et par stykker mere jeg ikke lige kan huske navnene på.

Looxor.
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
#3
50cc4ever Skrev:Jamen, det er en knallert/scooter magen til den du kører på. Den kører så bare kun 25 km/t. Smil Det bliver lovkrav for nye knallert/scootere, næste år. Dog findes der 25 km/t scooter herhjemme i forvejen, og har gjort det i nogle år efterhånden, b.la. en model der hedder Looxor og et par stykker mere jeg ikke lige kan huske navnene på.

Looxor.
Må jeg være fri :wink: Jeg har da haft en papegøje Looxor, den var ikke en 25'er. En særdeles udmærket knallert, at køre på. Tror iøvrigt slet ikke, den laves mere. Den blev lavet i Afrika Fortvivlethock:

De fleste af de knallerter, der kun er typegodkendt til 25 km/t i Danmark, har hovedsageligt været billige knallerter med suspekte navne, importeret af internet forhandlere, der ikke har villet ryste op med pengene til en dansk 30'er godkendelse, men har nøjedes med en 25'er godkendelse fra et andet EU-land, hvor 25 km/t jo er standarden, hvis det ikke er en 45'er. Nogle af de kendte mærker og importører, er dog allerede begyndt at "tilpasse" sig de nye regler om 25 km/t for NYE knallerter, selvom der, mig bekendt, endnu ikke er en ikrafttrædelsesdato. Mit gæt er også, at det vil ske engang i begyndelsen af det nye år. Skulle der af en eller anden grund gå kage i den i Folketinget, vil det dog automatisk ske senest 2012, i forbindelse med kørekortreformen, hvor Danmark ikke mere kan fastholde den særlige danske hastighed på 30 km/t, men må tilpasse sig de 25 km/t, som er gældende i det øvrige EU. Det er heller ikke fastlagt, hvorlænge ældre knallerter kan fortsætte med, at måtte køre 30 km/t. En mulighed kunne være ved ejerskifte, men det sandsynlige, vil nok være, at der fastsættes et åremål, f.eks. 5 eller 10 år. Det vil dog nok så betyde, at nye unge knallertkørere, under 18, der skal have det nye knallertkørekort efter 2012, ikke må køre på en "gammel" 30'er, da kortet kun vil gælde til en 25'er :?
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
På vej til julefrokost om et par timer.. Ikke på scooter men i bil. Fruen kører og smider mig af :wink: .

@ 50cc4ever:
Jammen det var dog forfærdeligt at læse Fortvivlethock: ... 25 Km/t. Det må da bestemt være i trafiksikkerhedens hellige navn?

Så lige inden jeg lavede 'En send', at Kragen også kom med et bud og en god forklaring, takker.

Ja ja de gode trafikprofessorer er da kloge.. Jo langsommere, jo mindre skader, det kan vi andre dødelige slet ikke regne ud.. Hvis nu biler og scootere holdt helt stille, så ville der jo kun opstå de skader som skete, når folk faldt over dem.

Kære jer der bestemmer:
Hvis vi skal ha et samfund som fungerer også transportmæssigt, så skal der altså 'ofres lidt mere' også selvom der 'falder nogen af i svinget', den pris kommer vi aldrig uden om.

Ja ja.. forsigtighed er skam en dyd.. Jan :wink: .
Interesser: Scootere og lave computerspil, se selv her: http://virtuchat.com eller min samling på: http://bensoe.dk/MaxiKnallert/ og min GTA billedsamling: http://bensoe.dk/GTA/ ...
Garage: http://www.billig-scooter.dk/garage.php?id=433
Svar
#5
Kragen*

Eftersom jeg selv har prøvet modellen for en 3-4 år siden, så ved jeg at det var en 25'er, som dog blev solgt som 30'er. :wink:
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 18.000 km VGA Mover 2016 6.600 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: