Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvad for en slags dyse?
#1
Skal til at købe et power luftfilter og skal derfor om dyse min pgo comet. Den dyse der sidder i er meget lang, næsten lige som dem her http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=2917 Og de dyser jeg har set på nettet er jo meget korter.

Er der nogen forskel?
Tak på forhånd Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Sir winther Skrev:skal til at købe et power luftfilter og skal derfor om dyse min pgo comet. den dyse der sidder i er meget lang, næsten lige som dem her http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=2917 og de dyser jeg har set på nettet er jo meget korter.

er der nogen forskel?
tak på forhånd Grin
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Sir winther Skrev:Skal til at købe et power luftfilter og skal derfor om dyse min pgo comet. Den dyse der sidder i er meget lang, næsten lige som dem her http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=2917 Og de dyser jeg har set på nettet er jo meget korter.

Er der nogen forskel?
Tak på forhånd Grin
Det er fordi det er tomgangs dyser du har set på Griner
Alt afhængig af hvad for en karburator det er ...Det du linker til er en Keihin og hvis det er en sådan en er det dem her du skal bruge http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=3832
Livet er den bedste pædagog
Svar


Forum spring: