Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nægter at gå ordenligt lige gyldigt hvad jeg gør.
#1
Hej.
Min Texas har nu rundet 17.000km og har lige lavet eftersyn på den.
Den var begyndt at gå meget dårligt i tomgang, det var som om at den hang i gassen og den havde også problemer med at sluge benzinen. Den havde også fået problemer med at starte. Jeg bestilte følgende:
Ny choker
Luftskrue til karburatoren
Luftfilter

Jeg har taget min karburator af, renset den fuldstændigt. Sat ny choker på. Da jeg skulle have den nye luftskrue i, kunne jeg ikke få den fjeder der sidder derinde med ud Ked af det. Efter lidt bøvl var det stadigt ikke lykkedes mig at få den ud, og jeg satte bare luftskruen i, med den lille o-ringspakning. Jeg sluttede af med at stille ventiler på den.

Da jeg så skulle starte den op, startede den med glæde bedre. Men da den skulle stå i tomgang, faldt den og steg den i omdrejninger, som den tog falsk luft. Gav jeg den gas, tøvede den som før i starten, som om den ikke kunne sluge benzinen.

Jeg er virkeligt frustreret efterhånden, da den skal bruges hverdag. Jeg mener selv det er falsk luft, men det eneste jeg vil mistænke er. Luftskruen sidder måske ikke ordenligt af en eller anden grund? Den tykke pakning eller afstands "ting" der sidder mellem cylinderen og studsen og nogle revner. Den vil jeg selvfølgelig skifte ud, men er der andre ting jeg bør købe?

Håber virkeligt i kan hjælpe mig.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Nu tog jeg en anden karburator jeg havde til at ligge, som jeg satte alle delene over på. Så nu sidder luftskruen i hvert fald rigtigt.
Jeg har fået den til at stå i tomgang nu, men det kan den kun, når tomgangsskruen er helt i bund! så når jeg giver gas, går der lang tid før den falder i omdrejninger igen.

Er det så kun den studs der kan være problemet?
Svar
#3
hmm. normalt bliver studsen ikke utæt selvom det lader til at der er revner i gummiet. Der er jo jern under gummiet.
---- Yehaaa ---
Svar
#4
sekner

Det er ikke den studs der er tale om. Det er den her: http://www.thansen.dk/product.asp?c=3153...1497504851

Griner
Svar
#5
aah okay. Ja så er det jo en anden sag Smil
---- Yehaaa ---
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
sekner Skrev:hmm. normalt bliver studsen ikke utæt selvom det lader til at der er revner i gummiet. Der er jo jern under gummiet.
sekner Skrev:aah okay. Ja så er det jo en anden sag
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: