Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp til køb af 30 scooter
#1
Hejsa!

Er der nogen herinde som kan hjælpe mig? Jeg har absolut ikke nogen forstand på scootere, og skal ud og investere i min første 30 scooter. Jeg skal bruge den til og fra arbejde et par gange om ugen, 13 km. hver vej, og den skal primært kører i dårligt vejr, da jeg normalt cykler. Den må gerne kunne kører 40 - 45 km/t uden at der skal pilles for meget ved den. Jeg er villig til at bruge omkring 15.000 kr. på den, men er den billigere gør det selvfølgelig ikke noget. Det skal lige siges at jeg er en stor mand, 190 cm. og 110 kg., så scooteren skulle jo gerne passe til mig.

Nogen forslag til mærke, model mm.???

På forhånd tak

MB
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvad med en PGO hot til 9995 kr
Svar
#3
steen55 Skrev:Hvad med en PGO hot til 9995 kr

Nok nærmere en Dr.BIG, når man er oppe i den størrelse som MB Blink med øjet. Den er på tilbud nogle steder i landet til 13.000 kr. Normalprisen er 15-16.000 kr.

Der er jo også Gilera Runner/stalker, Nrg MC3, til nogenlunde samme pris, som de nævnte.
Svar
#4
Peugeot ludix. 8000 kr. plads til lange ben.og 3 års garanti.
Ps. fås i en fed "blaster" version med over 6hk standart.
8)
Svar
#5
Tak for rådene. Er lidt lun på en Peugeot. Ville en TKR til 11.000 eller en Speedfighter 2 til 13.000 være et godt købe? Eller ville det være smartere at købe en PGO?

MB
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Anonymous Skrev:Tak for rådene. Er lidt lun på en Peugeot. Ville en TKR til 11.000 eller en Speedfighter 2 til 13.000 være et godt købe? Eller ville det være smartere at købe en PGO?

MB

Speedfight 2 er en ganske fortrinlig scooter, det skal der ikke herske tvivl om. Alle de Speedfight2'ere (en 10-12 stykker) min scooterven har solgt de sidste 1½-2 år har ikke haft nævneværdige skavanker, når de kom til service. TKR'ern kender jeg ikke så meget til, så den kan jeg ikke udtale mig om.

Og hvis du vil have en PGO, så køb en BIG. Men vær forberedt på, at hvis du tænker på at tune den vildt og voldsomt, så holder standardkrumtappen ikke længe. PGO'en er dog god til lange ture, da man sidder rimelig behageligt på sædet, og der er plads til at flytte benene. Det er der ikke(efter min mening) på Speedfight'en.
Svar


Forum spring: