Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hey :)
#1
Hej alle!

"Faldt" lige over jeres forum. Meldte mig selvfølgelig straks på, ser ud til at være en god side Grin
Jeg kører selv en 30 km. knallert, nærmere betegnet en Peugeot Speedfight 2 WRC 307 *stolt* hehe..
Den kan forresten ses her: http://scootergalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=69366

Dog skal det lige siges, at den ikke ser sådan ud mere. Baglygten sidder stadig på, men efter jeg blev kørt ned, har den fået nogle skjolde på som tilhører en nyere 307 WRC'er, så på de bagerste skjolder sidder der 2 Michelin stickers, og de gule 7-tal på styret er erstattet med et andet. 12500,- kommer ham der kørte mig ned, til at betale for minimum 8 skjolde, et nyt støtteben, ny udstødning og andre ting.


Men nok om det. Ville bare lige sige hej 8)

EDIT
Hvordan kan jeg ændre mit "fodgænger" ??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Casper S Skrev:Hej alle!

"Faldt" lige over jeres forum... Meldte mig selvfølgelig straks på, ser ud til at være en god side Grin
Jeg kører selv en 30 km. knallert, nærmere betegnet en Peugeot Speedfight 2 WRC 307 *stolt* hehe..
Den kan forresten ses her: http://scootergalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=69366

Dog skal det lige siges, at den ikke ser sådan ud mere. Baglygten sidder stadig på, men efter jeg blev kørt ned, har den fået nogle skjolde på som tilhører en nyere 307 WRC'er, så på de bagerste skjolder sidder der 2 Michelin stickers, og de gule 7-tal på styret er erstattet med et andet... 12500,- kommer ham der kørte mig ned, til at betale for minimum 8 skjolde, et nyt støtteben, ny udstødning og andre ting..


Men nok om det... Ville bare lige sige hej 8)

EDIT
Hvordan kan jeg ændre mit "fodgænger" ??

Jamen velkommen til Casper S. Du kan ikke ændre dit "fodgænger", det sker automatisk efter et vist antal post.
Svar
#3
Tak, og okay =)
Svar
#4
Casper S Skrev:Den kan forresten ses her: http://scootergalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=69366
Hej Casper. Jeg var lige inde og se din scooter. Den ser jo flot ud der. Det var da ærgeligt at du blev påkørt. Ked af det

På scootergalleriet skriver du "std. motor - de gamle flipper hvis begrænsningerne ryger " Det er da skønt at se at der stadig er nogle der har lidt respekt for de gamle.
Da min 17 årige søn fik sin første scooter som 15 årig var betingelserne at den skulle foblive lovlig. Få dager efter han fik den opdagede jeg at den nu kørte omkring 55. Og efter et par måneder kom der ny udstødning og flere andre ting på, så i dag kører den meget stærkt. Jeg var nok ikke streng nok. jeg skulle have svinget pisken over han, så han ku' have lært lidt respekt :whip:
Kører på en Keeway F-act, købt d.31/3/10. Har kørt ca. 7000 km.
/Michael
Svar
#5
hej du får lige en høj Blink med øjet fra mig
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Michael: Tak Smil Og jeg er faktisk glad for at den ikke er tunet, og at jeg kører med hjlem... Ellers var det nok gået en hel del mere galt da jeg blev kørt ned...

Suke: Jo tak Smil Du fik lige en xtra høj tilbage, damn den er nice din Gilera Fortvivlethock:

Indlæg ændret lidt Blink med øjet. JPS.
Svar
#7
Casper S Skrev:Michael: Tak Smil Og jeg er faktisk glad for at den ikke er tunet, og at jeg kører med hjlem... Ellers var det nok gået en hel del mere galt da jeg blev kørt ned...

Den ser ihvertfald ud som om den kan køre mindst 130 km/t. Hvis jeg mødte dig på vejen ville jeg automatisk holde ind til højre og bede til ikke at blive ramt for hårdt af overlydsbraget Smil)

Og så lige et ord om unge fyre og trafik: Jeg kørte faktisk en dame på 80+ ned på cykelstien 3 uger før jeg fyldte 15. På en ualmindelig sløv Honda CD50. Det blev en noget stresset aften i familien med politiassistenters ringen til mit ophav og leverpostej på værelset for mit vedkommende Ked af det Der er ingen rapporter om den påkørte frues senere liv og levned men hun overlevede påkørslen med en indlæggelse og et knækket ledbånd. Det heler lidt langsomt når man er i den alder Ked af det

Det unge fyre mere end andet mangler er erfaringens overblik i trafikken. Forudseenheden der kommer at have bevæget sig rundt et stykke tid. Denne mangel kombineres med det, det for nogen allermest er, når det starter: en leg. Disse ting, mere end hastighed alene, gør at man skal være på vagt.
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
#8
Johnny-2-hjuler Skrev:Den ser ihvertfald ud som om den kan køre mindst 130 km/t. Hvis jeg mødte dig på vejen ville jeg automatisk holde ind til højre og bede til ikke at blive ramt for hårdt af overlydsbraget Smil)

Griner haha ja nu må vi jo se, kan jo være du ser mig en dag, kbh og ama'r er jo ikke ligefrem langt fra hinanden Smil
Svar
#9
Har du ikke et billede af den med de nye skjolde?

Men ellers en fed scooter, til de som vil have en "racer".
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Hader forummet, når det logger en ud midt i et indlæg, men det var mig som skrev ovenover.
Svar
#11
KasperC Skrev:Har du ikke et billede af den med de nye skjolde?

Men ellers en fed scooter, til de som vil have en "racer".

Ja, og så er der jo vi andre, der er til et lidt mere klassisk look.

Overhørte iøvrigt 2 knejter i går, hvor jeg cruisede rundt. Den ene sagde: "Orv, prøv lige at se den der" - mens den anden svarede: "den er da grim". Så der er vel delte meninger mht. hvordan en scooter skal se ud.
De skal ivørigt lige siges, at de kørte 2 på en ældre rød damecykel, men det valgte jeg ikke at kommentere overfor dem - jeg tænkte bare mit.
Tidligere Aprilia Habana Custom-ejer, forhåndværende Puch Maxi-ejer, men nuværende Piaggio Fly-ejer og Himmerlænding i eksil i Vendsyssel ;)
Svar
#12
Kasper C: Ikke lige pt., men kan da tage et par shots Smil
Svar


Forum spring: