Søg Garagen Hej Gæst! Register

Mobiltelefon?
#1
Jeg havde egentlig forsvoret, at jeg skulle komme til at eje sådan noget djævelskab, men når man færdes ude i landskabet, kan den jo være smart at have.

Da mit behov givetvis ligger i den absolut lave ende, går jeg også efter de løsninger, der passer ind i det billede. (taletidskort)

Jeg har fundet et tilsyneladende meget billigt tilbud på en Alcatel 153 til 250 kr. Dette inkluderer taletid for 100 kr hos Tele 2, svarende til godt 65 opkald/samtaler á 1 minuts varrighed.

Kaslorius er jo sikkert låst til Tele2, og taletiden skal helst bruges inden 6 måneder (evt. overføres ved fornyet optankning (50 kr er minimum)

153'eren har som model næsten 2 fulde år på bagen, så i visse kredse betragtes den givetvis som en af kridttidens dinosaur. Men jeg har trods alt ikke behov for, at den skal kunne bage kage, brygge kaffe, holde øllen kold eller lyde som Metalica på Wembley.

Har nogen erfaringer med et sådan forhold (taletid/Tele 2), eller den model (Alcatel 153)?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Som ansat i et teleselskab vil jeg ikke reklamere, men blot sige at det er praktisk taget lige meget hvilken taletid du vælger - blot er det dyre minutter. Du skulle måske kigge lidt efter de internetbaserede abonnementer fra TDC (mobiltid online), Sonofon (selvhenter) og ligeledes de billige operatører såsom UnoTel og lign. Fælles for de fleste er at du ikke behøver sætte ret meget ind pr. år.

Alcatel telefoner er notorisk dårlige. Hvis jeg var dig, ville jeg finde en reklame for de store elektronikkæder, og finde et godt tilbud på en Nokia 1100, 1101 eller 1110. De kan fås for omkring 300 kr uden abonnement og uden sim-lås. De er ikke verdens kønneste, men kan det de skal, ringe og smsse. Og Nokias software i telefonerne er helt i orden.

Alternativt kan det jo være der er nogen i familien der har en brugt telefon du kan købe billigt?

Der er kun 4 telefonnetværk i Danmark, TDC, Sonofon, Telia og 3 (hvis man da kan kalde 3's 7 master for et netværk, og de øvrige operatører benytter et af disse. Sonofons og TDCs netværker er landsdækkende, og Telias lige efter.

- og jeg har ikke nogen økonomiske interesser i dette indlæg, da jeg selv sidder med Fastnet telefoni Frækhyy:
Svar
#3
Har besluttet mig til Nokia 1100.

Helt ned til 300 kr har jeg nu ikke set dem, men knap 500 incl 100 kr taletid og ingen binding er nogenlunde prisen her i byen.
(Og jeg skal sporenstegns have konverteret til Online hos TDC. (Den havde jeg luret! Smil Også at de ikke lukker ned efter 6 måneder men holder den gående i hele 12.)

Elgifanten havde godt nok en 1110 til 333kr i denne uge, men det holdt efter sigende mindre end 1 time mandag morgen!
Derefter var der ikke flere tilbage i hele byen (2 butikker).

1110 faldt fra i sidste udvælgelse pga. dårligere display. (inverteret)
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#4
Har selv mobiltid i en Nokia 1100 som reservetelefon. Fin mobil, ultrabasic, men kan det den skal. Lidt sjovt med lommelygten i den. Virker perfekt til at finde et nøglehul i en mørk situation.

500 kr incl. startkit og 100 kr TT er en ok pris. Når du vælger mobiltid online er prisen helt ok. som skrevet har jeg det selv helt privat.

God fornøjelse med din mobilos (siger en der har 4 mobiler - alle tændt på samme tid) Frækhyy: :yo: :heheh:
Svar
#5
Jeg har købt en gammel Nokia. jeg har det nemmelig på samme måde. jeg bruger dælme ikke min mobil særlig meget.
jeg fylder taletid på hos CBB. det er rimeligt billigt synes jeg, og der er ingen problemmer med nettet.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Som Listoejer er det vigtigt at køre med en mobiltelefon på sig Fortvivletcooter:
Svar
#7
Min første opgave til den, bliver sikkert, når jeg om godt en uge skal til Jylland.
Vandrehjem mm. er ret sippede, hvis man ikke ankommer inden kl. 17, men hvis man ringer i forvejen, kan en reservation holdes til kl. 19. Senere visse steder, hvor åbningstiden er til det.

Endelig er der den sære Vejservice, der er anført på det nøgleskilt, scooternøglerne sad fast i.
På den ene side listes naturligvis forhandleren, men på den anden står der:

Vejservice
Afhentning
Lapning mm.
5188 0072

Angiveligt er det en samling samarbejdende fragtmænd rundt om i landet, der står bag.
Priser mm. skulle efter sigende blive oplyst ved henvendelse.
Om det kun er for folk, der har købt scooter hos bestemte forhandlere, eller om alle kan få service (til samme pris?) er ukendt.
Svar


Forum spring: