Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hallelujah!
#1
Jeg ved at der kommer en tid hvor jeg forventer at komme til at sidde tænderhakkende og ryste med følelsesløse fingre på scooteren. Den tid den sorg. Hvor har det været skønt at køre scooter de sidste par uger. Bare bevidstheden om at 8 timers svedig padlen frem og tilbage på arbejde ender med en dejlig tur gennem byen i t-shirt og sandaler med den store ventilator sat på 'cool'. Det er sgu bare sagen!
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Nu kan jeg foreløbig nøjes med en god halv times pedaleren hver vej, men et brusebad bagefter er påkrævet. I hvert fald om eftermiddagen!
På scooter tager det kun ca. 10 min. kortere, da mange flere af cyklerne er i vejen.

Når vi flytter til Ballerup, bliver afstanden næsten præcis dobbelt så stor, men med langt mindre trafik i min 'kørebane'. På scooter tager det nøjagtig samme tid derud, som jeg i dag bruger på cykel til Østerbro.
Svar
#3
walker1 Skrev:Nu kan jeg foreløbig nøjes med en god halv times pedaleren hver vej, men et brusebad bagefter er påkrævet. I hvert fald om eftermiddagen!

Cyklen er et herligt transportmiddel i byen. Indrømmer jeg er for doven - ellers kunne den fint have løst mit transportbehov til arbejde. Derimod har scooteren givet mig en lidt større rækkevidde, og mine venner, familie, etc. har allerede set mig meget mere Smil
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar


Forum spring: