Søg Garagen Hej Gæst! Register

Vaccum eller hva!?
#1
Hej.. Er der nogen der kan give mig en logisk forklaring på hvorfor karburatoren eller vaccumhanen, kun suger jævnt når jeg skruer dækslet af benzin tanken!!?? Undertryk eller..? Er sgu lidt på bar bund!! Hvad siger i??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
ditlev81 Skrev:Hej.. Er der nogen der kan give mig en logisk forklaring på hvorfor karburatoren eller vaccumhanen, kun suger jævnt når jeg skruer dækslet af benzin tanken!!?? Undertryk eller..? Er sgu lidt på bar bund!! Hvad siger i??
Det lyder som en lufttæt tank. På nogle, kan man risikere, at udluftningen lukkes, hvis man vender benzindækslet forkert - 90 g når man skruer dækslet på. Det kan også være, at udluftnings/overølbsslangen er stoppet til. Hvis det er et dæksel, uden nøgle, kan du jo altid bore et lille hul i dækslet :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
kragen Skrev:Det lyder som en lufttæt tank. På nogle, kan man risikere, at udluftningen lukkes, hvis man vender benzindækslet forkert - 90 g når man skruer dækslet på. Det kan også være, at udluftnings/overølbsslangen er stoppet til. Hvis det er et dæksel, uden nøgle, kan du jo altid bore et lille hul i dækslet :wink:
Det lyder som en mulig forklaring.. Det er en typhoon jeg har.. Tanken kunne godt være lufttæt, da der intet hul er i dækslet originalt.. Mener helt sikkert at jeg har haft en scooter på et tidspunkt, hvor der fra fabrik har været et hul i dækslet.. Du nævner en udluftnings/overløbsslange, er det tanken eller karburatoren du hentyder til der?? Den har ikk gået ret langt, så det underligt at den pludselig skaber sig, når jeg køre standard, men uden begrænsninger.. Kunne det hjælpe at skille vaccumhane og karburator af og rense det hele, samt en evt. udluftnings/overløbsslange på tanken?? Hvis ikke må jeg jo bare bore det hul, men der er jo en fejl eller grund til at det pludselig ikke virker!! Mvh..
Svar
#4
På nogle karburatore sidder der slanger på karburator som er overløbsslanger Blink med øjet Så kragen siger, kan de være utætte.
Svar
#5
alexanderl Skrev:På nogle karburatore sidder der slanger på karburator som er overløbsslanger Blink med øjet Så kragen siger, kan de være utætte.
Det var nu ikke overløbsslanger på karburatoren, jeg tænkte på, men overtløb fra tanken, og udluftningen i toppen af tanken.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: