Søg Garagen Hej Gæst! Register

Alarmen på Giantco Sprint
#1
Hej BS folk Grin

Jeg vil gerne hører om nogle af jer har fundet jeres alarm på Giantco Sprinten og hvor henne den præcis sidder placeret? Smil Jeg har en ven i København som har en Sprint, og hans alarm sidder bag frontskjoldet og er råd i farven. Jeg har haft mit frontskjold af og kan ikke finde alarmen der :?

Jeg vil gerne finde alarmen for at tjekke om alt er som det skal være for den fungere ikke. Den har ikke fungeret i over 1 år. Årsagen var at Thansen i Randers på en eller anden måde har gjort så den ikke virker. Måske er der røget et stik ud, så derfor vil jeg jo gerne finde alarmen og tjekke den. Det skete ved service 1 som er over 1 år siden og jeg tog aldrig tilbage til Thansen og bad dem løse det fordi jeg havde lavet konstruktive ændringer på scooteren inden jeg opdagede det og så var reklamationsretten ophørt. Håber nogle kan fortælle mig hvor alarmen sidder :roll:
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Eneste rigtige sted at placere en alarm på en scooter er bag frontskjoldet eller i sædekassen. Jeg vil bestemt tro den skulle sidde bag frontskjoldet på din Sprint!


Mvh

Michael

Mvh

Minjet
Svar
#3
minjet Skrev:Eneste rigtige sted at placere en alarm på en scooter er bag frontskjoldet eller i sædekassen. Jeg vil bestemt tro den skulle sidde bag frontskjoldet på din Sprint!


Mvh

Michael

Jeg kunne umiddelbart ikke finde den inde bag frontskjoldet da jeg kiggede der for 2 dage siden Ked af det
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
#4
Jeg sendte thansen en mail igår angående dette emne og de skrev også at den burde være montoret på scooterens front, men som sagt kan jeg ikke selv se den der på min :? Er der nogle af jer som har et billede fra jeres egen sprint som så kan sætte en ring der hvor alarmen er placeret så jeg kan finden min? :o
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar


Forum spring: