Søg Garagen Hej Gæst! Register

Scooteren taget første gang?
#1
Hey, ville lige høre om ens scooter bliver taget, eller bil kørekortet bliver udsat første gang?
- Jeg ved godt de fleste nok vil sige at det er efter anden gang, men tænkte på om de tager den hvis skiven bare er taget? - og hvad hvis jeg har knæk udstødning + skiven pillet? Hvad gør de så?
PGO Hot 50
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har fået forklaret at hvis den køre mere end 43km/t på et rullefelt, har de lov til at tage den med for at undersøge den. Og hvis der så er ulovlighedder på den bliver de taget af, og du kan så komme og hente den. :wink:
Svar
#3
Bims Skrev:Jeg har fået forklaret at hvis den køre mere end 43km/t på et rullefelt, har de lov til at tage den med for at undersøge den. Og hvis der så er ulovlighedder på den bliver de taget af, og du kan så komme og hente den. :wink:
Det er korrekt. Kører den 43 km/t på rullefeltet, behøver politiet ingen anden begrundelse, for at tage den direkte med til kontrol, hvorefter du kan afhente den, uden de ulovlige dele. Bliver du standset af en almindelig patrulje, og betjenten kan se, at f.eks. potten er ulovlig, kan knallerten også blive kørt direkte ind til kontol. Har du fjernet skiven, vil de tage hele din vario, og hvis knækpotten er ulovlig, ryger den også. Du vil så få en bøde, for at have foretaget ulovlige konstruktive indgreb. Anden gang på tre år, du bliver taget for det samme, vil knallerten blive konfiskeret, og sendt til ophug. Det er i den forbindelse ligegyldigt, hvis knallert du bliver taget på, anden gang. Loven, om udsættelse af retten til at erhverve kørekort, er ENDNU IKKE vedtaget - men den kommer.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Men ville hvis man nu har taget kørekort til bil eller motorcykel, og man så bliver stoppet på en ulovlig knallert, ville det så kommer til at påvirke korten på nogen måde?
Svar
#5
Bims Skrev:Men ville hvis man nu har taget kørekort til bil eller motorcykel, og man så bliver stoppet på en ulovlig knallert, ville det så kommer til at påvirke korten på nogen måde?
Ikke for for høj fart på rullefelt, og heller ikke, hvis du bliver taget med radar, for at køre for stærkt på en lille knallert (30'er). På en stor knallert (45'er), som er et køretøj >hvortil der kræves kørekort<, gælder samme regler for klip i kortet, som hvis man kørte bil eller mc. Da der ikke kræves kørekort til lille knallert, gælder reglerne for klip i kortet, derfor ikke :wink: Det giver ikke klip, at blive taget for, at have foretaget ulovlige indgreb på lille knallert.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: