Søg Garagen Hej Gæst! Register

Underlig opførsel..
#1
Hej alle sammen.. Jeg har et underligt problem lige pludselig.. Min scooter dør ud efter et par hundrede meter, men ligger jeg den lidt ned til højre side starter den igen!! Det er lykkes mig at holde den igang inden den dør ud hvis jeg hurtigt får bremset op, og ligger den lidt ned mod højre!! Det undre mig meget, da den normalt køre rigtigt godt.. Håber der er nogen der kan fortælle mig hvad det er for noget underligt noget!? På forhånd tak!! Mvh..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
ditlev81 Skrev:Hej alle sammen.. Jeg har et underligt problem lige pludselig.. Min scooter dør ud efter et par hundrede meter, men ligger jeg den lidt ned til højre side starter den igen!! Det er lykkes mig at holde den igang inden den dør ud hvis jeg hurtigt får bremset op, og ligger den lidt ned mod højre!! Det undre mig meget, da den normalt køre rigtigt godt.. Håber der er nogen der kan fortælle mig hvad det er for noget underligt noget!? På forhånd tak!! Mvh..

Mon ikke det er et Karburator/svømmer problem?
Vivacity ´99 , Afmeldt  08.10.17 Og sat i opbevaring. I 2024 kan den veteranforsikres. :)
Svar
#3
Jo det er også en af mine teroier.. Især når det hjælper at ligge den til siden!! Smed en større dyse i for et par dage siden, og den har gået godt siden, indtil idag!! Måske en klat i dysen, som svømmeren så skyller væk?! Jeg må have karburator af og tjekke!! Det undrer mig bare at benzinslangen har luft, og ikke er helt fyldt benzin!! Hva siger du til det?? Mvh..
Svar


Forum spring: