Søg Garagen Hej Gæst! Register

Imponeret af Giantco
#1
Jeg har nu renoveret min datters Giantco , ikke mere snak om kineser lort til mig , efter 30000 km og næsten tre år (til november) lejer og stempelringe slidt , og ikke andet , der er ikke engang nåleleje i krydspinden/plejlstangen , heller ikke bøsning , men ikke det mindste slidt , knastkæde , bare iorden , stempel , lidt brunt aflejring som kan kradses af , ikke andet , cylinder , ikke en ridse eller slidkant , nikkearme helt iorden ingen slidtage , i motorblokken er der stålringe omkring lejer , var bange for lejerne måske havde kørt rundt deri , men nej , ingen problem , oliepumpe iorden , tandhjul bare som nye , et minus er at lejerne er svære at skifte hvis man ikke har lidt aftrækkere , fordi tandhjul til olipumpe og knastkæde sidder uden for lejerne og er krympet på , men med de rigtige aftrækkere og lidt varme er det muligt , så alt ialt , ihvertfald ikke ringere kvalitet end andre scootere jeg har set.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Giantco Sprint og disse kina modeller er hellere ikke af så ringe kvalitet som mange påstår Grin Der er kommet et dårlig ry på Giantco modellerne fordi nogle har startet en debat om dem og om hvor dårlige de er, selvom de faktisk ikke aner noget om dem :? De har blot skabt et dårligt ry om modellerne fordi de selv har en 2-takt maskine som de mener er guden over alle maskiner. Jeg har selv en Giantco Sprint fra 2007 som snart har gået 7000km og jeg har endnu ikke oplevet problemer Grin Det vil så sige at det er løgn, for jeg har oplevet problemer. Men de problemer jeg har oplevet er opstået fordi jeg selv begyndte at gå igang med det ene og det andet uden at vide hvordan jeg præcis skulle gøre :wink: Så indtil nu, snart 7000km uden problemer 8)
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
#3
Det er ikke selve Giantco-scooteren som giver anledning til de problemer man hører så meget om - det er salgsformen.

En scooter er ikke en supermarkedsvare. Den kræver rådgivning og support på et niveau som T. Hansen ikke altid har været i stand til at imødekomme. Nogle afdelinger er bedre end andre og man kan være heldig, men det er lidt hit & miss. Desværre lokker T. Hansen mange førstegangskøbere som ikke har ret meget forstand på scootere, og hvis vedkommende så trækker en nitte i værkstedslotteriet har vi balladen.

Problemet forstærkes yderligere af, at Giantco hører til i den lave end af skalaen og dermed naturligvis ikke holder helt så godt som en dobbelt så dyr mærkevare-scooter fra Piaggio eller Aprilla. Det ville faktisk være bedre hvis T. Hansen solgte de dyre modeller og Gianco blev markedsført af rigtige scooterforhandlere. For det er i bund og grund en udmærket scooter til prisen.

8)
Svar
#4
Ja, men ikke bare til prisen , motoren er gennemført i detaljer , det havde jeg ikke regnet med , jeg synes to takterne ligner mere engangsvarer , jeg tror ikke der rigtig er nogen som har kikket indvendigt på dem før , jeg blev lidt forskrækket da jeg så der ingen nåleleje var i krydspinden , heller ingen bøsning , men plejlstangen må være lavet af kanon materiale , når den holder til det , og efter 30000 km .
Det kunne vel også tænkes at mange ikke kan finde ud af at skrue i 4takter , motoren er jo markant anderledes end totakter , og så er det bestemt noget kineserlort.
Det kan undre en , at når de sælger et udmærket produkt , at de så ikke sætter servicen lidt mere i højsædet , og ikke behandler kunderne med den ligegyldighed der åbenbart kendetegner Thansen, men måske tjener de så lidt på dem , at service er en by i rusland , jeg ved imidlertid at en container kineserscootere kostede 2100 pr stk for et år siden , såvidt jeg husker er der 60 scotere i den.
Svar
#5
Thansen's afdeling i Randers yder efter min erfaring en elendig service :? Jeg havde min scooter til service 1 (1000km) og da jeg fik den tilbage havde de pillet ved sæde kassen så den ikke kunne låses op med min nøgle :? Så måtte jeg vente yderligere 1 time på de fik løst det problem som deres mekaniker på en eller anden måde havde lavet :? Jeg havde også min scooter der ude i starten da jeg fik den, tilbage i sommeren 2007. Min scooter ville ikke rigtig kører mere. Så havde de den inde for at tjekke den og jeg fik afvide der kunne gå op til 1 uge :? Det var så okay fordi jeg havde ferie fra skolen og alligevel ikke skulle bruge den i ferien :wink: Da jeg så kom der ud 1 uge efter for at hente den så var deres mekaniker igang med at skrue i den, så jeg satte mig over i Randers storecenter og ventede på han skulle blive færdig :? Jeg gad ikke tage hjem for jeg havde lige brugt 1 times kørsel med bus for at komme ud efter min scooter :P Så sender thansen mig en sms at scooteren er klar til afhentning og jeg går der over for at hente den Smil Da jeg så kommer ud og vil starte den kører den kun 5m og så går den ud igen :? Så skulle de igen kigge på den for at finde problemet :? Men hallo, hvorfor havde mekanikeren ikke lige testet om den kunne kører inden smsen røg afsted? :? Jeg lod dem beholde scooteren for at de kunne løse problemet og jeg fik afvide jeg ville få en sms når den var færdig. Jeg venter i 1 månede uden at have hørt noget og ved at tilfælde skulle jeg ud i Randers storecenter med min kæreste så jeg valgte lige at gå forbi Thansen og spørger hovr min scooter blev af :? Så fik jeg afvide at den har stået klar i 2 uger og at det var en fakbriksfejl i karburatoren som var grunden til den ikke ville kører :? Jamen hvorfor fanden sendte de så ikke den sms som lovet? :? Jeg har altså den erfaring og mening at Thansen afdelingen i Randers er en rigtig elendig service :?
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Det er desværre ikke nyt , det virker som en generel politik ,at skide på kunderne , pardon mit fransk,og de har kun en mekaniker , tilsyneladende , som kører rundt i landet og reparerer , resten er ikke mekanikere , men på jysk, makrøve, ham der kører rundt ved nok en del om tingene ,men kan jo ikke være alle steder , lidt en skam , for produktet er forbavsende godt , efter min mening.
Her i nordjylland er der det samme problem med Texas scootere , måske lidt bedre service , men uduelige mekanikere.
Svar
#7
Det er rigtigt Grin I nogle Thansen butikker er deres mekanikere ikke uddannet :? Dette får man som kunde ikke af vide. Jeg har oplevet at flere Thansen butikker har en 20-årig knægt til at lave de scooter som kommer ind. Han er uden uddannelse. Han har blot sin erfaring fra det han selv har rodet med før og det er derfor servicen også er i bund hos Thasen generelt :?
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
#8
keldda Skrev:Jeg har nu renoveret min datters Giantco , ikke mere snak om kineser lort til mig , efter 30000 km og næsten tre år (til november) lejer og stempelringe slidt , og ikke andet , der er ikke engang nåleleje i krydspinden/plejlstangen , heller ikke bøsning , men ikke det mindste slidt , knastkæde , bare iorden , stempel , lidt brunt aflejring som kan kradses af , ikke andet , cylinder , ikke en ridse eller slidkant , nikkearme helt iorden ingen slidtage , i motorblokken er der stålringe omkring lejer , var bange for lejerne måske havde kørt rundt deri , men nej , ingen problem , oliepumpe iorden , tandhjul bare som nye , et minus er at lejerne er svære at skifte hvis man ikke har lidt aftrækkere , fordi tandhjul til olipumpe og knastkæde sidder uden for lejerne og er krympet på , men med de rigtige aftrækkere og lidt varme er det muligt , så alt ialt , ihvertfald ikke ringere kvalitet end andre scootere jeg har set.


30.000 km. Og så er lejerne gået er altså dorlig stil.

Min kolega køre på en gammel suzuki katana denne årgang`s model han har her er kendt for at slide lejerne hurtig op efter få km.

Men hans har altså nu kørt snart 40.000 med originale lejer.

Bare se Søren26 her inde fra hans pgo har kørt over 40.000 km og han lejer er ikke gået i stykker.

Så at være imponeret over at giganto har kørt 30.000 km. Imponere altså ikke mig.

Mvh Dennis

Ps giganto sprint.

Hvorfor rode med noget som virker ???.... det giver altså ingen mening.
Mvh Dennis
Honda Zoomer 4 takt Sort 2007.
Kragen hvil i fred, du ville altid være elsket og husket.
Svar
#9
Poulsen48 - bare fordi du har invisteret 20.000,- i en Honda Zoomer behøves du ikke at synes alt andet er dårligt :? Giantco Sprint koster kun 5999,- så det er rigtig godt gået at den har kunne kører 30.000km uden problemer. At lejerne er slidt efter 30.000km er fint, hvad forventer du lige en billig scooter til de penge, 5999,- skal kunne klarer? :?

Og når jeg siger roder så har det været når jeg ville gøre min scooter ulovlig og få den til at kører stærkere :wink:
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Nu er papir og internet taknemmeligt , man kan skrive hvad som helst , jeg har i øjeblikket 14 scootere på lager , fordelt på pgo hot, bws , jog , kreidler eacy rider, aprillia rally, og måske nogen jeg glemmer lige nu, ikke en eneste har kørt over 13000 km og de fleste ligger imellem 3 og 8000 km, og har indtil videre skiftet lejer i hot 2 stk,bws,jog , rally, i forhold til det er 30000km meget godt.
At man kan finde et pragteksemplar ind imellem siger ikke et dyt.
Svar
#11
Pgo, Aprilla, Big Max osv er også meget dyre end en billig og økonomisk Giantco Sprint Grin Poulsen48's problem ligger i at han ikke synes det er imponerende fordi han synes at han er bedre end os andre fordi han har en Honda Zoomer til 20000,- stående derhjemme :wink: Men når man køber en Giantco Sprint som i dag kan købes for 5999,- så ved man også godt at kvaliteten er en del lavere end hvis man giver over 10000,- for et andet mærke som f. eks Aprilla :wink: Men at Giantco Sprinten har gået 30000km uden problemer og at lejerne har gået sig en tur nu er rigtig godt klarer af sådan en billig 4-takt scooter Grin
Giantco Sprint - Så har den gået 8000km:D
(26.11.09)
Svar
#12
Giantco-Sprint Skrev:Poulsen48 - bare fordi du har invisteret 20.000,- i en Honda Zoomer behøves du ikke at synes alt andet er dårligt :? Giantco Sprint koster kun 5999,- så det er rigtig godt gået at den har kunne kører 30.000km uden problemer. At lejerne er slidt efter 30.000km er fint, hvad forventer du lige en billig scooter til de penge, 5999,- skal kunne klarer? :?

Og når jeg siger roder så har det været når jeg ville gøre min scooter ulovlig og få den til at kører stærkere :wink:

Aha det er altså derfor at du har lavet flere tråde om din scooter en jeg kan tælle på mine fingre yes sådan mester.

Jeg forventer af en scooter at den bliver ved med at køre og køre uanset prisen
jeg sætter pålidlighed højt.

Skulle bla ikke være nødvendigt at have værktøj med under sædet
det har man bla heller ikke i biler.

Kun til at skifte resavehjul når man pungter.

Og du bliver ved at på pege at jeg har købt min for 20.000 kr og så er det åbenbart det eneste der dur.

Og nej kamrat det spørgsmål har jeg svaret på op til flere gange,
der er mange gode holdbare scooter på markedet som jeg kunne have købt i stedet for.

Bla er aprilla og pgo samt yamaha nogle relaktive gode mærker
for også at nævne piaggio / vespa-scooter.

Du kan aldrig sammenligne en billig giganto til en scooter som koster det dobbelte
pris / kvalitet følges som regl ad.

Og dette faktum kan du eller nogen anden altså ikke lave om på.

Mvh Dennis
Mvh Dennis
Honda Zoomer 4 takt Sort 2007.
Kragen hvil i fred, du ville altid være elsket og husket.
Svar


Forum spring: