Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nederen igen! Og denne gang kostede det penge...
#1
Jeg vågnede i morgens til en dejlig solrig dag, og tænkte !det bliver dejligt at komme ud at køre". Men et kom jeg ikke! Da jeg kom ud til knallerten var bagdækket helt fladt, der sad en rimligt stor søm i! Damn... så stod den på bustur i stedet. Græder

Da jeg så kom hjem fra skole, blev jeg jo nødt til at gøre noget ved det. Så jeg pumpede det op, så godt jeg kunne, og kørte afsted mod den nærmeste kanllert forhandler. Han sagde at der måske ikke behøvede at komme et nyt dæk på, da han havde et eller andet "fiberslam" at putte i dækket!

Men det kom så til at koste mig 200kr! Han lavede ikke en skid... Det der hvide stas han puttede i, er det noget man selv kan købe, til en anden gang?

Og tror I at det holder det der! :?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Afhængig af hullets beskaffenhed kan det "hvide stads" sikkert godt holde.
På en scooter jeg havde for et par år siden kørte jeg i hvert fald med en lignende lapning et par tusinde kilometer. Hullet var fortsat tæt, men jeg skulle have nye dæk Smil

Du kan selv købe en lille flaske med sådan noget skumlapning. De fleste benzinstationer har det og Thansen har også noget.


Håber, at du alligevel nyder den gode dag, hvor solen virkelig tilsmiler os gæve danskere Smil

Michael

Mvh

Minjet
Svar
#3
Hold jer fra nødlapninger med det skumpjat. Det er ikke særligt effektivt, og det forhindrer oftest, at man kan få dækket lappet med "lakridser", og må købe nyt dæk. Køb et sæt lappegrej til knallerter hos tanten, og brug det. Det er det samme, som de fleste værksteder benytter :wink:

Til forebyggelse, er det en god ide, at hælde OKO On Road i dækkene. Det kan klare de fleste søm og småglsskår.
http://www.punkteringsbeskyttelse.dk/pun...telse.html
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Jeg var lige ude på en dejlig tur, på 1,5 time. Jeg kom detsvære ud nogle steder hvor knallerter ikke må køre, men det gik :wink:

Men er det okay bare at hælde det i? Indtil vidre ser det ud til at holde fint nok, men vi må lige se om det også holder natten over. :roll:
Svar
#5
Bare kør det skal nok holde Grin Kørte engang en 8 mm bolt i dækket på min gamle ford scorpio midt om natten. jeg var nødt til at hælde en dåse dækpilot i for at komme videre, men havde mine tvivl da skummet spulede ud af hullet og rundt i hele hjulkassen. Pumpede dækket MAX op og kørte hjem og parkerede med hullet nedad. Næste morgen kørte jeg på tanken og pumpede op til korrekt dæktryk, og tæt var det Grin Kørte med det i knapt et år, og bilen blev solgt videre med dækket.
livet er en seksuelt overført sygdom med dødelig udgang
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Det "hvide snask" fås i en lille trykflaske til en halvtredser på de fleste tankstationer. Ud over selve substansen er der trykluft nok i flasken til at pumpe dækket op til et rimeligt tryk. Det er ok i en snæver vending ved meget små sprækker, men som Kragen siger skal man regne med at skifte dæk næste gang der går hul i det, og ventilen stopper i reglen også til. Det lyder på mig som om din mekaniker tog dig lidt ved næsen.

T. Hansens lappesæt koster under en hund, rækker til 8 lapninger og fungerer virkelig godt. Det er faktisk nemmere at lappe en scooter end en cykel. Det tager højest en ti minutters tid og kan nemt gøres på vejen, hvis uheldet er ude.

8)
Svar
#7
Hmm... Er der nogen der har et link til sådan et lappesæt?
Svar
#8
Bims Skrev:Hmm... Er der nogen der har et link til sådan et lappesæt?

Ja da Eh voila.

8)
Svar
#9
Bims Skrev:Hmm... Er der nogen der har et link til sådan et lappesæt?

http://www.thansen.dk/product.asp?c=3000...1387907060


Har selv kørt ca 4000km med åsdan en lapning. Eneste du skal huske på, er at lade "lappen" tørre 10-15 min inden du pumper dækket op igen.

Jeg var for hurtig første jeg skulle lappe mit dæk, så "lappen" hoppede ud igen, da den ikk vær ordenlig tør inden der kom luft i dækket igen.

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Så jeg har lige betalt 200kr. for noget være lort!? Ville det ha' været bedre at lappet den med en af de der lappesæt?
Svar
#11
Ja Griner Det ville det højst sansynligt, hvis det er skum han har kommet i dit dæk. Skum skal kun bruges som nødløsning hvis du er 120 km væk hjemmefra og ikke kan trække den.
Svar
#12
Jeg ved ikke om det er skum! Han sagde det var sådan noget, som hjælper på huller og samtidig forbygger. Og at det tørrer aldrig...
Svar


Forum spring: