Søg Garagen Hej Gæst! Register

Typhoon problemer..
#1
Hej.. Jeg har fået en typhoon30km/t af min onkel, og skal have fjernet alle begrænsninger.. Har læst på google at der er skive i variatoren, en form for en skive med huller i ved luftfilter/karburator, og selvfølgelig det gyselige udstødningsrør med både blindrør og katalysator.. Udstødningen er det eneste jeg har styr på, men de andre ting er jeg lidt i tvivl om.. Det er planen at den skal køre uden begrænsninger og med gianelli go rør, ellers standart.. Er der nogle derude der vil rådgive mig?? På forhånd mange tak...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Den er faktisk ret nem, du finder 2 skiver i selve vario'en, de skal begge 2 ud, er der ikke 2, så er det en 45'er Smil

Guldrist i karburatoren sidder så du kan se den hvis du tager luftfilter og slangen til det af, den fjerner du bare, og kaster en ca 72'er dyse i karburatoren, så er den i vinkel.

Til at fjerne skiverne i vario med kan du enten bruge et variotool, eller luftnøgle til at løsne møtrikken med.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
Hej DarkSide.. Tak for svaret vedr. begrænsninger i min typhoon!! Ville det ikk hjælpe gevaldigt med et gianelli go rør, eller lignende, da der stadig er standardrør med både blindrør og katalysator på?? Den går ellers godt med standard røret ca 65-70km/t, men lidt mere bundtræk ville ikk gøre noget!! Er der nogen der har nogle forslag, er de meget velkomne!! På forhånd mange tak..
Svar
#4
Det ville hjælpe ret godt med en anden udstødning, du kan godt regne med det giver en spand optræk, og noget på toppen Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar


Forum spring: