Søg Garagen Hej Gæst! Register

Udstødningsforvirring
#1
Hej alle, nu er den gamle udstødning på min ET2 45 stort set rustet igennem, og der skal derfor indkøbes en ny. Det troede jeg var en simpel sag, som blot krævede en internetforbindelse og et Dankort, men jeg skulle blive meget klogere.

Det ser ikke ud til at jeg kan få den oprindelige udstødning nogen steder. Jeg har derfor kastet min interesse på en Giannelli Go hos Speedline. Den fås i to versioner, uden at det rigtigt er specificeret hvad forskellen er.

http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=3675

http://www.speedline.dk/scooter/item.php?ItemId=1801

Jeg formoder at det drejer sig om en 45 og en 30 udgave, men kan ikke lige gennemskue hvad der er hvad. Kan nogen hjælpe?

Hvordan er begrænsningen konstrueret i ovenstående udstødninger? På den originale er det et separat rør, som er svejset på forrøret. Hvordan opnås samme effekt uden dette rør?

Jeg kan af en tidligere tråd forstå at begrænsningen kan være konstrueret som et ekstra smalt forrør, og vil naturligvis ikke gerne købe den, hvis nu muligheden for at fjerne begrænsningen skulle vise sig.

Findes der fornuftige alternativer til ovenstående udstødning, som ikke får maskinen til at lyde som en trykluftshammer?

/Andy
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Begrænsningen er et rør som ligger lige ved forrøret og er svejset med små svejseklatter. Der er ikke forskel på de 2, udover hvad de passer på af motor.
Svar
#3
Hej
Ellers skriv en mail til dem, de er gode til at svare, de lever af at sælge og vejlede kunderne.
Jeg har skrevet til dem 2 gange og de svarede begge gange.
Scooterture:
Skagen video.
 Mariager Havn video.
Sym Fiddle II 125/160cc årg. 2010
Suzuki Wagon 1,3 aut.gear årg. 2005
Svar


Forum spring: