Søg Garagen Hej Gæst! Register

Multivar og ruller
#1
Nu fik jeg endelig hentet min multivar til stealthen på posthuset, og de ruller der var med var 7 grams ruller. På den orginale variator var der 5,5 grams ruller på, skal jeg bruge de 7 grams der var med? eller skal jeg have nogle lettere?

Jeg invisterede også i en Mallossi delta clutch kobling der skal på.

Sammen med multivaren var der en hvid koblingsfjeder skal den monteres?

På forhånd tak på svarene.

Skal nok melde tilbage om projektet .
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvor mange ccm kører du?
Svar
#3
Jeg kører standard.
Svar
#4
palle Skrev:Nu fik jeg endelig hentet min multivar til stealthen på posthuset, og de ruller der var med var 7 grams ruller. På den orginale variator var der 5,5 grams ruller på, skal jeg bruge de 7 grams der var med? eller skal jeg have nogle lettere?

Jeg invisterede også i en Mallossi delta clutch kobling der skal på.

Sammen med multivaren var der en hvid koblingsfjeder skal den monteres?

På forhånd tak på svarene.

Skal nok melde tilbage om projektet .
Multivaren leveres i mange varenumre, så sættet passer til hver enkelt model. Selve multivaren og fjederen passer dog på mange modeller, så eneste forskel, er vægten på de medfølgende ruller. De færreste forhandlere lagerfører derfor ikke alle varianter. Du kan således heller ikke være sikker på, at du har fået et sæt, hvor rullevægten er ideel. Normalt, vil Malossi vedlægge ruller, der er ½-1 g lettere, end standardvægten, for den aktuelle model. Med en standard firtakter, er der sjældent grund til, at udskifte fjederen. Den hvide trykfjeder er lidt kraftigere, end standardfjederen, men da det gælder om, at have den svageste trykfjeder, der lige netop kan holde koblingen, vil man miste effekt, og dermed også topfart, hvis man sætter en for kraftig fjeder i.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
Tak for svaret Krage Grin Jeg var også selv inde på at den hvide fjeder var lidt stram, multivaren blev som sagt leveret med 7 g ruller og min standard opsætning (efter 2000 km eftersyn) 5,5 g ruller, jeg er nået til den konklusion at jeg vil prøve mallossis 5,9 g ruller, da jeg har hørt et sted at en multivar bruger 0,5 gram mere end standard altså standard 5,5=ca 6 grams i malossi. Kan da godt være jeg er forkert på den??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: