Søg Garagen Hej Gæst! Register

Spørgsmål omkring membranen
#1
Så er jeg tilbage med spørgsmål! Grin

Jeg har en Keeway F-act hvilket kører omkring de 60 nu. Jeg har indtil videre fjernet skiven, plumben og blindrøret.

Jeg har læst lidt omkring, at membranen skulle være en begrænsning, og ville give noget til optrækket. Jeg er ikke det store scooter geni, så har ingen ide hvor jeg finder denne membran. Er det nogen der har lyst til at hjælpe mig lidt her? Smil (Ville være fedt hvis der var nogle med billeder.)

Hvis der er nogen der tror jeg har andre begræsninger, så må I gerne råbe højt.
Keeway F-act
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Lad mig gøre det klart så: Membranen er IKKE en begrænsning i sig selv, men i nogle tilfælde sidder der en begrænsning i membranen.
Svar
#3
Jonash Skrev:Lad mig gøre det klart så: Membranen er IKKE en begrænsning i sig selv, men i nogle tilfælde sidder der en begrænsning i membranen.

Okay, hvor kan jeg finde denne begrænsning så Smil ?
Keeway F-act
Svar
#4
De fleste membran begrænsninger er en lille skrue, typisk torx, som sidder ovenpå toppen af membranen. Skru din studs fri, og du kan tage din membran op. Begrænsningen er ikke usynlig, så du er ikke i tvivl hvis den er der.
Svar
#5
Jonash Skrev:De fleste membran begrænsninger er en lille skrue, typisk torx, som sidder ovenpå toppen af membranen. Skru din studs fri, og du kan tage din membran op. Begrænsningen er ikke usynlig, så du er ikke i tvivl hvis den er der.

Hvor finder jeg studsen?
Keeway F-act
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Kav Skrev:Hvor finder jeg studsen?

Spørgsmål: Efter jeg har taget plumben ud, så har min scooter fået et bedre optræk. Den kører mega godt i starten, men efter noget tid så føles det som om den bliver lidt langsommere. Hvordan kan det være?
Keeway F-act
Svar
#7
Føles det som om den er langsommere, eller kan du se det? Der er en forskel, når man vænner sig til det føles det tit langsommere :-)

Din studs, er den som din karburator går ind i (sender benzinen igennem ned til din cylinder med). Det går fra Benzintank-karburator-studs-membran-krumtapshuset-cylinder/stempel (jeg er rimelig træt, så der er sikkert en fejl et sted, men folk plejer ikke at være blege for at rette Griner

Hvis du ikke ved hvor studsen er, ville jeg bede en mekaniker eller en ven om at hjælpe dig. Så skal du nok ikke rode med membran =)
Svar


Forum spring: